Som la llet

Alba Padró i Arocas

D'anys a mesos, Malson ataca de nou!

-

Recordeu aquesta entrada, doncs cordeu-vos el cinturó, serreu les dents i ompliu-vos de paciència que n'hi ha per llogar-hi cadires!

-

Arrel de la intervenció del Dr. Malson en un diari digital se’ns van posar els pèls de punta quan vam llegir que ens deia que el seu mètode no es podia utilitzar fins als tres anys. Ho recordeu?Vam buscar en el seus llibres les seves recomanacions i evidentment sabíem llegir i el seu llibre deixa clar que segons ell el seu mètode es pot utilitzar des de el primer dia de vida!

Fa unes setmanes havia quedat amb una persona, a qui tots coneixeu i admireu, i em va preguntar que es coïa pel mundillo de la teta. Vam fer un repàs de novetats i li vaig explicar que semblava que el Dr. Malson havia rectificat la seva postura i que havia modificat les seves reomanacions. Em va demanar que li enviés l’enllaç amb l’entrevista del diari digital però evidentment ho vaig oblidar i no ho vaig recordar més.La sorpresa va ser majúscula quan dimarts em va enviar un mail per dir-me que a l’entrevista no deia tres anys i deia tres mesos!

Per un moment vaig pensar que la meva dislèxia m’havia jugat una altre mala passada, que m’havia equivocat i havia llegit malament l’entrevista. Però la notícia que el Dr. Malson es retractava no la vaig fer córrer jo; així que algú ho havia llegit malament????

Per sort en el seu moment vaig fer un copiar/enganxar de tota l’entrevista i la tenia guardada, i en el text que jo vaig guardar deia 3 anys! Què ha passat????

Segurament el Dr. Malson va ficar la pota mentre feia l’entrevista digital i va escriure "anys" quan el que volia dir era mesos. Ho van veure (o no) , i es van esperar uns dies prudencials per modificar el text de l'entrevista digital

Així que cagada pastoreta! Estem igual! Ni el Dr. Malson es retracta ni demana perdó ni res de res! Segueix pensant que als tres mesos és un bon moment per aplicar el seu mètode plagiat a les criatures! Tornem a l’origen, torna a dir les mateixes insensateses que ha dit sempre, cap novetat. I sí, realment cal ser molt insensat i molt temerari per fomentar la separació nocturna en la franja on estadísticament es produeix una major incidència de mort sobtada del nadó.

Perquè això no ho explica als seus llibres? És evident que a la majoria de criatures a les que se’ls apliqui el mètode no patiran aquet síndrome. Però les xifres són clares, la mort sobtada del nadó afecta a 1-2 de cada 1000 nadons al nostre país! I per quina raó com a pares no hauríem de lluitar perquè les nostres criatures no formin part d’aquesta dramàtica estadística!

I no m’agrada treure aquests temes perquè de la mateixa manera que no m’agrada fer proselitisme dels beneficis de la lactància no m’agrada fer-ho del llit familiar i si jo dormo en família és perquè sempre m’ha resultat: simple, fàcil, meravellós i especial!

Senyor Malson, resistirem i segurament arribarà el dia, no sé si falta molt o poc però arribarà i mentre aquest dia arriba jo penso cantar a tot pulmó la bonica i encertada cançó del Carles Cuxart!! Feu-ho còrrer!!!!!