Som la llet

Alba Padró i Arocas

13/11/2012

-

Ahir en vaig fer 36, volia escriure l'entrada d'avui al arribar a casa però em van ben ensarronar! Gràcies!!!

-

Normalment escric les entrades el dia abans de ser publicades. Tinc un esborrany i el treballo per deixar-lo apunt. Però ahir les coses van ser diferents.

Ahir era el meu aniversari, sí m'acosto als 40!!! uauuauuuu hehe, el 36 ja és més a prop de la quarantena que de la trentena! Així que vaig treballar tot el dia com sempre.

A la tarda teníem amb la Maria una entrevista per una revista que sortirà dilluns ( ja us donaré més informació) hem parlat de què és ALBA, què fem.... I també de l'accident de la Maria i de com vam poder fer-ho per que la Laura només prengués llet materna. Després de l'entrevista i la sessió de fotos, ( quina vergonya) amb la Mariaens vam acostar a veure el Jaime Rodríguez, el metge ( àngel de la guàrdia) que la va atendre en els primers moments després de l'accident.Va ser emocionant poder unir més peces del trencaclosques i poder celebrar la vida! Ens podeu veure a la foto com n'estem de xules i contentes! Per cert la Maria treballa cada dia tres hores per recuperar-se! És la meva heroïna! T'estimo!!!!!

I després d'acomiadar la Maria, quan ja pensava que me'n anava cap a casa, el meu marit amb les meves filles i la família Alimbau-Escutia m'havien organitzat un sopar sorpresa!!! I jo sense saber res!!! Ho van prepara amb l'excusa que era un berenar per uns clients i jo m'ho vaig empassar tot!!!

Gràcies Ruth, t'estimo, no cal que et digui res més!!!!!!! Gràcies Salva, Marc i Clàudia.... M'encanta sentir-vos riure!!!! Gràcies Ceci i Nivardo per tots els bons moments junts i per tots els que vindran!!!!!Gràcies Maria i Abril per ser com sou, especials, úniques, meravelloses i sorprenents!!!! I gràcies Sr. Romero per compartir la seva vida amb mi, t'estimo!!

I les fotos no m'agraden però us deixo el testimoni d'una tarda espectacular! Divendres torno a parlar de tetes i lactància, us ho prometo!!!

-