Som la llet

Alba Padró i Arocas

Avui pot ser un gran dia!

Avui tot torna a començar, avui tot és nou. Tot és il·lusió!

Ja ho veieu, aquesta era la gran novetat de la que us parlava a l'entrada de l'aniversari del bloc. "Criatures" ara forma part del recent estrenat diari ARA.

Comencen una nova etapa que s'augura com a mínim espectacular.

Els naixements sempre són una vivència màgica i transformadora pels protagonistes però també una experiència catàrtica pels observadors. I avui tots som protagonistes i observadors de molts esdeveniments. Esperem que la criatura ens arribi, com diu la saviesa popular, amb un pa sota el braç.

Així doncs "Som la llet" torna a néixer amb l'ARA. I avui és un dia de canvis importants per Catalunya. Sabeu, o no, que la política no és el meu tema de conversa preferit. No m'agrada la política ni els polítics. Però sóc català i m'estimo Catalunya i vull el millor per ella que segur que també serà el millor per nosaltres. Obrim una nova etapa a veure si és positiva per tots.

Aquest dies circula per les xarxes un petit relat força significatiu, tan per les que us agrada la política com les que no. Així que m'he permès traduir-lo i aquí el teniu:

"Un matí, Sa Majestat el Rei Joan Carles Primer, Rei d'Espanya, queda gratament sorprès en llegir una notícia a la premsa: Maria, una jove mare madrilenya, bateja als recent nascudes bessones, amb el nom de Catalunya i Espanya ....

Honrat per aquesta circumstància, el Rei decideix fer una visita a la mare en qüestió, com a mostra del seu agraïment.

En arribar a l'hospital, troba a Maria donant el pit a Espanya; el Rei reitera constantment la seva profunda satisfacció i pregunta a la mare dels bessons:

-On és Catalunya, la germaneta d'aquesta preciosa i golafre que no deixa de mamar?

Maria li respon que està profundament adormida des de fa molta estona ...

Estranyat per la resposta, el Rei es permet aconsellar a la mare que la desperti i així ell podria tenir l'oportunitat de veure-la. Però la resposta de Maria deixa a Sa Majestat sense parla ...

Majestat, no li aconsello despertar Catalunya perquè si Catalunya desperta... Espanya deixaria de mamar... El canvi farà despertar Catalunya!! "

Llarga vida al ARA, llarga vida a Catalunya!