Criatures 30/09/2011

Avui fa un any...

3 min

Mareta meva com passa el temps!! Avui ja fa un any!! Em sembla que fa mooolllt de temps!

Doncs sí, avui fa un any que "Som la llet" va guanyar el premi a millor bloc personal de l'any. Quants nervis, quanta incertesa, quina feinada tot l'estiu demanant-vos el vot una i altra vegada! Ja sé que ho vaig dir per activa i per passiva, però GRÀCIES!!

I avui un anydesprés torno a sentir aquesta emoció! Sabeu per què? Avui la companya deblocs Victòria Cardonaestà nominada pel millor bloc d'educació del l'any! I espero i desitjo que el guanyi, s'ho mereix!!

La Victòria és la llet! Ja fa vora de dos anys que vam iniciar-nos en l'aventura blocaria i la Victòria ha estat l'eix vertebrador que ha fet que moltes de les blocaries del ARA criatures tinguem un fil d'unió. Ens comuniquem pel FB per parlar de molts temes i això és només perquè ella ens ha unit!

La Victòria és una persona excepcional. L'energia, la passió, l'alegria, la humilitat, la simpatia... Quan coneixes a la Victòria per primera vegada sembla, als pocs minuts, que la coneixies de tota la vida. Ella s'obre a tothom, escolta totes les opinions, és tan franca, és tan transparent que et sents còmode al seu costat sí o sí.

Així que des d'aquí:

MOLTA SORT VICTÒRIA!!!! T'HO MEREIXES!!!!! Com diuen els meus compis del teatre MOLTA MERDA!

Jo li vaig dir amb ella però ho escric perquè no en quedi cap dubte: jo de gran vull ser com ella!

Més coses pel cap de setmana:

Ja està tot a punt per celebrar diumenge al Parc de l'Estació del Nord laXIII Festa de la Lactància!

Mare meva encara recordo la primera, érem quatre gats, ens ho vam fer tot nosaltres no hi havia pressupost per res... Com canvien les coses. En aquests anys ALBA s'ha fet gran i la festa també! Cada any hi ha més famílies participants i tot i que des de la premsa no ens fan massa cas i la difusió acostuma ser fluixeta, nosaltres gaudim molt d'aquest retrobament anual!

Aquest any contarem amb l'actuació del grup manresà Ai-Carai que per segon any ens venen a fer ballar a tots! També ells organitzaran els tallers pels més grans de la família perquè puguin fer activitats divertides i passar un matí entretingut.

Contarem també amb en Salvador que ens farà bombolles de sabor de totes les mides i ens ho farà passar genial!

Repartíem globus blancs que ens recorden les gotes de llet i demanen una baix maternal decent que ens permeti no tenir que deixar a les nostres criatures sense la teva teta a les 16 setmanes!

Aquest any la lectura del manifest de la festa (12h) anirà a càrrec de l'actriu Anna Shaun, que actualment podem veure al culebrot de TV3 la Riera. L'Anna és mare de dues filles a les que ha alletat. Serà un immens plaer tenir-la entre nosaltres. En aquest moment, just quan l'Anna finalitzi la lectura del manifest, us convidarem a totes a alletar per fer-ho simultàniament amb molts pobles i ciutats de Catalunya.

Contarem amb un punt d'informació i suport on podreu consultar els vostres dubtes o ens tindreu a la vostra disposició pel que calgui. Penseu quemai haureu vist tantes assessores juntes!

Tindrem un modest concurs de dibuix perquè els més menuts dibuixin temes relacionats amb la lactància.

I ull! Si no alleteu també sereu benvinguts a la Festa! La Festa està pensada com un espai lúdic per totes les famílies, un moment per relaxar-nos i passar-ho bé!

Us esperem a tots el diumenge!!!

stats