Criatures 27/02/2014

Alerta sanitaria

3 min

-

Atenció: nota de premsa, alerta sanitària per l'aparició sobtada d'una vella malaltia.

-

"Les autoritats sanitàries han declarat l’alerta sanitària per sobtada aparició d’una malaltia que afecta la població femenina en edat reproductiva. Centenars de dones de totes les comarques de Catalunya han resultat afectades a causa d'un brot que sembla contagiós del que han anomenat "Pectusvacius" que en aquests moments no té origen definit. Es va informar d'un nombre indeterminat de persones malaltes a causa d’una soca d’origen desconegut. La malaltia va ser relacionada amb certes farmacèutiques a través d'investigacions epidemiològiques, de laboratori i de rastreig dutes a terme per autoritats locals i estatals. El medicament necessari per suplir la carència que produeix en el cos femení ha augmentat la sevaventa en un 500% les autoritats sanitàries estanfent tot el que està a les seves mans per parar aquesta terrible epidèmia. Tot i que no se sap com es contagia, sembla que l’epidèmia va a més. S’ha emès un avís a la població per tranquil·litzar a les afectades, el subministrament de la medicació sembla assegurada, però el cost per les autoritats sanitàries i el país en general resulta insostenible. "El brot continua i encara no sabem com aturar-lo, però estem prenent totes les mesures que estan al nostre abast per aconseguir frenar aquesta epidèmia" ha dit en un comunicat el Servei d'Inspecció i Seguretat Alimentària del Departament d'Agricultura. "El brot continua i encara no sabem com aturar-lo, però estem prenent totes les mesures que estan al nostre abast per aconseguir frenar aquesta epidèmia"Ferran Formós, va dir en un comunicat que treballava amb les autoritats per reduir la incidència del "Pectusvacivus" en les dones afectades.

Els centres per al Control i la Prevenció de Malalties s'han unit amb departaments estatals de salut per vigilar el brot mentre que el Servei d'Inspecció i Seguretat Alimentària continua amb la investigació. El "Pectusvacivus" és la tercera varietat més comuna de patologies en dones en edat reproductiva, que poden derivar en una malaltia transmesa pel boca-orella si no es destrueix per l'acció adequada d'agents de salut i associacions d'ajuda."

-

Vull pensar que arribats a aquesta alçada ja heu deduït queaquest alertasanitària és més falsa que un durosevillano! Doncs sí, me l'he inventat pràcticament tota, menys un petit detall l'augment de la demanda del "medicament" que és totalment real! La demanda de llet artificial a serveis socials ha augmentat de manera exponencial, en algunes poblacions fins a un 500%!!!!!

Si això no és una epidèmia, ja em direu què ho és!

Si les autoritats sanitàries vetllessin de veritat per la salut i l'economia del país no es permetria una distribució massiva de llet artificial. Perquè pel que sembla hi ha una epidèmia d'hipogalactiaque fa que les dones d'aquest país no tinguin gota de llet! Si fos qualsevol altra malaltia ja s'hi hauriaposat remei, ja s'estaria buscant solució. Però la lactància és accessòria, la lactància no importa si algú es pot omplir les butxaques. Em sorprenc fins a quin punt algú es pot alegrar per notícies com aquestes: "Amb els diners dels drets d'autor de ELS PASTORETS del TRICICLE, el BANC D'ALIMENTS ha comprat 1670 envasos de llet infantil!!!! Biennnnn!!!"

Que atrevida és la ignorància estic segura que moltes d'aquestes persones i institucions que col·laboren amb aquesta bogeria i es fan ressò i es feliciten d'aquestes notícies, no tenen idea de les implicacions de la seva acció. Que bonic és ajudar als pobres nens que es moren de gana, quin gran acte!

Però, repeteixo, no és possible que la demanda de llet augmenti de manera descontrolada, noéspossible estadísticament que tantes dones pateixinhipogalactia. I no em digueu que són mares que volen la llet artificial perquè han de tornar a treballar perquè justament l'indexd'atur entre les donesessitua en 26,87%! Ahhhh és clar la llet artificial és pel 73,13% que treballa! Apa va!

L'epidèmia creix i augmenta en detriment de la salut de moltes criatures, l'alerta sanitària que he escrit és falsa, però ja seria hora que algú mogués fitxa i fos autèntica!

stats