Criatures 22/03/2016

Ràpids i ordenats!

2 min

Rebuscant per la xarxa alguna cosa interessant per jugar o de qui aprendre de jocs m'he trobat ambLu2. Es tracta d'una empresa familiar creada amb l’objectiu de difondre el coneixement dels jocs de taula. Ho fan des de la mirada del joc com a recurs pedagògic als centres educatius i també com a una alternativa de lleure a les famílies.

Per la seva intenció de compartir l’experiència de jugar amb els amics, la família, els companys de classe o de feina... organitzen activitats per donar a conèixer els jocs de taula i les seves possibilitats a nivell educatiu i professional.

M'ha agradat una de les activitats que organitzen: eltaperjoc(que és exactamentel que esteu pensant). Mirant algunes de les propostes que hi fan, n'he escollit una que m'ha semblat molt interessant en la seva versió de gran format: l'Speed cups. Us faré una explicació ràpida.

Per preparar la partida necessiteu 5 papereres de colors diferents per cada jugador, tenir un timbre o una campana i fer diferents targetes que marquin un ordre de colors coincident amb les papereres (per exemple: vermell-verd-groc-negre-blau). 1- Col·loqueu el timbre/campana al mig de la sala i els jugadors al seu voltant amb les corresponents papereres. Feu que hi hagi una distància prudencial entre ells i amb el timbre. 2- Traieu una de les fitxes que marquen l'ordre i poseu-la de manera que la vegin tots els jugadors. 3- Aquell que apili les papereres i toqui la campana més ràpidament, guanya! Comproveu que l'ordre es el correcte, clar... De ben segur, que passareu una bona estona!

Per si voleu veure com es juga en la versió de joc de taula, podeu mirar aquest vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=JqYMOQwX6Ss&feature=youtu.be Les imatges estan tretes d'aquí.

stats