Criatures 20/06/2012

Papa...ja ho sé fer!

2 min

Recordeu l'entrada que deia "Papa jo vull ser...malabarista!"? Què passa quan els nanos ja saben fer tot el que explicàvem allà? Que es posen tant pesats com quan no sabien res per a que els hi ensenyis més coses! Per això us vaig dir que hi hauria una segona part...aquí la teniu! No volíeu caldo? Doncs dues tasses! Abans de res, mireu aquestes imatges...tot això es pot fer amb tres mocadors, imagineu fins a on poden arribar les criatures que teniu corrent per casa! I vosaltres mateixos...potser també si li dediqueu una mica de temps! Seguim amb la progressió? 5. Columnes: Amb tres mocadors. Dos mocadors a una mà i un a l'altre. Agafen un mocador 1 (de la mà que en tenim dos) i el llancem a l'aire com una "columna" a l'espai que hi ha entre les dues mans. Quan està a la seva màxima alçada, llancem els dos mocadors (2 i 3, que ens queden un a cada mà) fent una "columna" que puja amunt sobre les mans. Quan l'1 baixa el 2 i 3 pugen. Agafem l'1 i l'impulsem amunt mentre el 2 i 3 baixen, agafem el 2 i 3 i els impulsem amunt mentre l'1 baixa....etc 6. Dutxa: Amb tres mocadors. Dos mocadors a una mà (1 i 2) i un a l'altre (3). Agafen un mocador 1 i el llancem a l'aire fent una "paràbola" cap a l'altre mà. Quan està a la seva màxima alçada, llancem els mocadors 2 i 3 simultàniament. El 2, farà la mateixa paràbola que l'1 i anirà en la mateixa direcció. El 3 passarà enlíniarecta d'una mà al'altre (és el que va "per sota"). Cal anar agafant els mocadors que venen i mentre el 2 està a l'aire llancem els mocadors 3 i 1 simultàniament. El 3, farà la mateixa paràbola que el 2 i anirà en la mateixa direcció. El 1 passarà enlíniarecta d'una mà al'altre ...etc. 7. Cascada:

- Amb un mocador: El llancem a l'aire fent una "paràbola" cap a l'altre mà. Fer-ho en dos sentits.

- Amb dos mocadors: Un cada mà. Llancem el mocador 1 fent una "paràbola" cap a l'altre mà. Quan està a la seva màxima alçada, llancem el mocador 2 fent una "paràbola" en sentit contrari cap a la mà que està sense mocador (la que ha llançat l'1).Fer-ho començant per la mà dreta i l'esquerra alternativament.

- Amb tres mocadors: Una mà amb dos mocadors (1 i 2) i una mà amb un (3) . Llancem el mocador 1 fent una "paràbola" cap a l'altre mà. Quan 1 està a la seva màxima alçada, llancem el mocador 2 fent una "paràbola" en sentit contrari cap a la mà d'on ha sortit l'1. Quan 2 està a la seva màxima alçada, llancem el mocador 3 fent una "paràbola" en sentit contrari cap a la mà d'on ha sortit l'2. Cal anar agafant els mocadors que venen...

Quetingueusort!

Nota: la bibliografia ésaquesta

stats