Criatures 21/11/2015

Ciutadans de Catalunya: ja la tenim aquí!

2 min

No, no m'he tornat boja! I no, no imito a en Pep Guardiola, ni parlo de lligues, copes i similars.No anava de contes això? Parlo d'una novetat que feia setmanes que esperàvem, tant nens i nenes deleroses d'un bon contecom pares i mares imperfectes que agraïm una estona de tranquil·litat. I tant pares i mares delerosos d'un bon conte com fills que agraeixen que sons pares comparteixin lectures amb ells. Ja tenim aquí "La màquina del temps" del tàndem Meritxell Martí - Xavier Salomó!

Imatge obtinguda a http://www.cruilla.cat Si aneu seguint aquest blog ja sabreu que tinc alguns amors declarats: en Jeffers, l'Olívia, la Manso... i les aventures de l'Estel i en Pol són un d'aquests amors. Els dos primers llibres ja ens van encantar, fins al punt de que trobar la darrera diferència de "L'illa de les 160 diferències" va ser cel·lebrat a casa com si ens hagués tocat la loteria! I des que vam saber que el tercer sortia del forn aquesta tardor que l'esperàvem amb candeletes. I no ens ha decebut gens ni mica! És fantàstic. Aquest cop el temps s'ha tornat boig i l'Estel i en Pol, gràcies a la màquina del temps, van viatjant per les diverses èpoques per trobar els errors que hi ha. Aparells ben actuals(drons, nespessos, telèfons mòbils...) apareixena l'antic Egipte, al Versalles de Maria Antonieta o al Londres de la revolució industrial comsi res, amb nivells de dificultat que van augmentant pàgina a pàgina i que suposen un repte tant pels nanos com pels pares. Un repte i una font de diversió: rialles amb algunes troballes ben curioses i la complicitat freakie de'n Xavier Salomó amb personatges ben coneguts amagats en els seus dibuixos. Això fa que sigui un bon llibre no només pels nanos, que s'hi poden estar una bona estona (us sona allò de "fa estona que no el sento..."?) , sino també pels pares, que ens hi enganxem tanto més que ells (i si ens hi posem tots junts ja ni us explico!). Vaja, una delícia un cop més.

Llibre:La màquina del temps Autors:Meritxell Martí i Xavier Salomó El publica:Cruïlla Preu: 15,50 € Edats: a partir de 6-7 anys.

stats