La pitjor mare del món

Anna Manso

Sant Jordi. El compte enrere. L'entrevista al programa Via Lliure (RAC1)

El dissabte 19 vaig ser al programa de ràdio Via Lliure de RAC1. La Marta Cailà i la Cristina Cagioli em van entrevistar i vam parlar del llibre La pitjor mare del món, el manual (Columna). Va ser una conversa distesa, amena, fàcil. M'hi vaig sentir molt ben acollida per dues bones periodistes a qui vull donar les gràcies. La calidesa, de vegades, no sovinteja. De vegades sí, per sort.

Aquí us deixo l'enllaç amb el podcast de l'entrevista. M'hi trobareu a partir del minut 33.

Feu clic AQUÍ

A l'entrevista vaig desvetllar el misteri de pa sucat amb oli sobre les signatures de Sant Jordi.

El dia 23 seré a:

la LLIBRERIA AL·LOTS

Rambla Catalunya cantonada carrer Consell de Cent

a les 12 hores amb el llibre La pitjor mare del món, el manual (Columna) i L'últim violí (Arcàdia)

a les 18 hores amb els llibres que tinc publicats amb Cruïlla (La col·lecció "Una noia N.O.R.M.A.L.", La llista d'aniversari, Cara de gos...)

Però a totes dues hores us signaré qualsevol dels meus llibres, toqui o no toqui. No patiu.