La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

... i jo vaig a fer de patge

Anem a dormir d'hora que no tindrem carbó! Zoom

Anem a dormir d'hora que no tindrem carbó!

Anem a dormir d'hora que no tindrem carbó!

Arriben els tres Reis d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar i jo vaig a fer de patge.

Us desitjo il.lusió, cavalcades, obsequis i alegria per tots en el dia de Reis. És un dia de família: avis, pares, néts i criatures. Sé que aquesta nit no us deixaran carbó, això sí, aneu al llit d’hora i no oblideu de preparar la taula del menjador amb algun licor, torrons pels Reis i unes garrofes pels camells.

Que ens portin moltes sorpreses i sobre tot feina i ganes de seguir treballant tot i que a vegades el camí es faci una mica feixuc.

Demanem als Reis la seva constància.

Els Mags d’Orient van perdre de vista l’Estrella però van seguir –sortejant entrebancs- i van rebre la gran gratificació de trobar-se amb un Nen Déu per oferir-li presents. Com que és un pensament que m’ajuda i ens pot animar a tots creients o no creients, així el transmeto.

Petons a tots els pares que em seguiu a “Criatures”. Us estimo molt i desitjo que els Reis siguin tan generosos amb vosaltres com vosaltres ho sou amb els vostres fills.

Vaig a fer de patge i a la cavalcada... I, a dormir d'hora per rebre el que m'han deixat els Reis de bon matí... I, a la tarda el Tortell!!!