La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

El contingut d'un blog

Zoom

Zoom

Avui us faig una petició per si podeu votar a la categoria EDUCACIÓ "La convivència, un trencaclosques" que es presenta a "Premis blogs Catalunya"del portal de l'Associació Stic.cat.

Només us demano si voleu i podeu, el vostre votper a Premis blogs 2011.perquè es finalitza el dia 10 de setembre la votació. Falten pocs dies per tancar-la!

Aquest blog començava el novembre del 2009. Era un desig del director del diari ARA, Carles Capdevila, periodista i filòsof,que així, amb il.lusió ens animava a uns quants bloccaires entrar enl'espai magnífic de Criatures.ara.cat. i ens donava la possibilitat de tractar temes variats d'educació.

De tot això ja en fa dos anys!!! L'he anat seguint ja que he obtingut molta resposta dels meus seguidors. Comentaris, enllaços a facebook o un "m'agrada" que fa goig.I jo també desitjo difondre experiències, frases motivadores, anècdotes i unamica de l'estudi que he dedicat a l'orientació familiar.

També us podeu registrar a www.stic.cat si sou usuaris de facebook o twiterdes d'aquestes xarxes. (Aquest requadre el trobareu un cop haureu entrat al link del portal).

Avui només us demano si voleu i podeu: el vostre votper a Premis blogs 2011. Es finalitza el dia 10 de setembre la votació

També em fa il.lusió deixar-vos l'enllaç de la meva primera entrada: http://criatures.ara.cat/laconvivenciauntrencaclosques/2009/11/16/una-petita-gota-daigua/

Us indico la manera de fer-ho i us agraeixo de cor que ho intenteu. En cas de no poder-vos registrar m'ho podeu dir que us indicaria millor com fer-ho.

Per donar el vostre vot al meu blog “La convivència un trencaclosques”:

1. Entrar awww.stic.cat

2.Cal anar a la columna de la dreta, a Accés, i registrar-se. Immediatament rebreu un correu a la vostra adreça electrònica amb un link. Cliqueu sobre el link i ja està verificat el vostre registre. Anireu a parar de nou a la pàgina dels premis.

3. Anar a "Votació blogs".

4. Cliqueu a la categoria “Educació” i per ordre alfabètic i trobareu “La convivència un trencaclosques” amb una breu explicació del contingut. "Marcar" el botó de l'ESQUERRA.

5. Torneu a dalt de tot de la llista alfabètica i - abans de sortir - feu clic a "VOTAR"

Moltes gràcies. No anem a guanyar però si a participar!!!