La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Viure la realitat

Imagen 170 Zoom

Imagen 170

Christophe André, metge psiquiatra i terapeuta, entrevistat a la Contra de La Vanguardia l’onze de setembre, parlava dels estats d’ànim. La frase que encapçalava l’entrevista era la següent: “Ens “enganxem al que deuria ser en lloc del que és”. Em va recordar el que us comentava en un dels primers posts que vaig fer-vos fa temps en el que us parlava d’evitar el “tant de bo”.

Doncs res, només volia dir-vos que cada persona és única amb les seves peculiaritats. Que cada fill nostre també té les seves singularitats i que si bé tots quedem afectats per l’ambient que ens envolta ningú podrà substituir-nos en la forma de construir el nostre futur.

Un futur feliç si acceptem la pròpia realitat i si ens adaptem als canvis de la nostra vida amb serenitat i esperança, això sí tocant de peus a terra si no volem acabar ben sonats.

Amb la fotografia que encapçala aquest post estic amb una de les meves grans realitats i un dels meus grans tresors: les meves dues nétes i us dic:

Benvinguts a la nova etapa de la tardor. Siguem realistes, optimistes i flexibles. M'agrada molt tornar estar amb més periodicitat amb Criatures, una altre realitat que valoro.