Criatures 10/05/2016

Pel.lícula recomanada... encaixem peces trencaclosques

1 min

Nuestra hermana pequeña No puc deixar de recomanar-vos una bona pel·lícula perquè l’argument m’encaixa perfectament amb el títol del meu blog “La convivència, un trencaclosques”. Es tracta de “Nuestra hermana pequeña”, dirigida amb encert pel director japonès Hirokazu Koreeda, que - entre moltes altres vivències - no oblida mai les arrels que deixen els avis.

Àpats. Comunicació. . Espero que us agradi i us sigui útil per ponderar moltes situacions quotidianes que ens anem trobant quan entrem a la història, ben interessant pels diferents caràcters de les protagonistes. La convivència de tres dones solidàries, discretes, generoses i sinceres m’ha ensenyat com es viu la comunicació i la delicadesa. És fonamental apreciar com es saben relacionar amb una germana adolescent, desconeguda per elles fins el moment de la defunció del seu pare que les havia abandonat… MAI un interrogatori amb la germanastra i SÍ saber esperar que la noia expressi emocions i sentiments en el moment que ella ho consideri adient.

Les estones de taula i de conversa sense mòbil també són apreciables. La música, el paisatge dels cirerers, els focs artificials i tantes actituds positives de perdó i d’agraïment em fan pensar que podem aprofitar la visió de "Nuestra hermana pequeña" per passar una bona estona en família i omplir-se de poesia i de felicitat en presenciar tanta bellesa. Ja em direu...

stats