La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

Dia Internacional de l'amistat

Avui -Dia Internacional de l'amistat- és obligat donar-vos algunes pautes per conservar els amics o bé per escollir-los lliurament. També per celebrar plegats aquest dijous... Tot i que sempre celebrem l'amistat!!!

Us desitjo un agost ben agradable amb il.lusió per gaudir amb la familia i les amistats d'unes bones vacances.

Molts heu llegit "Teixint el tapís de l'amistat", editat per Meteora i d'altres podeu tenir-ne l'oportunitat de fer-ho aquestes vacances.... M'agradaria que fos interessant per vosaltres i pels vostres fills.

Ara us deixo uns suggeriments:

L’amic és protector de la nostra felicitat:

• A l’amistat anem a donar i a rebre. Qui no sap oblidar-se de les seves coses en bé de l’amic no podrà ser mereixedor de compartir una amistat.

• No fixar-nos en les aparences per triar a un amic ni donar la nostra intimitat al primer simpàtic que aparegui a la nostra vida. Valorem si és una persona discreta.

• Quan fem una confidència donem el nostre jo amb sinceritat. La nostra experiència ens demostra que hem de ser molt respectuosos quan rebem el jo de l’altre: la discreció és clau.

• Cal reflexionar que sempre ens trobem amb un “jo” i amb un “tu” personal. Si el meu jo només és per desfogar-me i el tu que ens escolta només és per curiositat, no cal perdre el temps confiant-li res.

Molt bon dijous amb amics i amigues... que els nostres fills i néts vegin que sabem ser bons amics... Acompanyar, riure junts, ser lleials, consolar quan convingui, etc.

Els valors que vivim, els nostres fills, els absorbeixen com si fóssin esponges.. El testimoni val més que mil i una paraules....

Una abraçada d'amiga ... fa molts anys que ens seguim. Una abraçada també amb el desig que tingueu unes bones vacances amb els vostres i amb tots els que estimeu.

Qui té un amic té un tresor Zoom

Qui té un amic té un tresor

Qui té un amic té un tresor