La convivència, un trencaclosques

Victòria Cardona

D'aniversari

Avui seré molt breu. Només dues paraules ràpides i escrites espontàniament per dir-vos

moltes gràcies.

He tingut l'oportunitat de conèixer a molts i moltes dels seguidors del meu blog gràcies a la presentació del meu últim llibre Qui mana aquí? a la Casa del Llibre i el Sant Jordi inoblidable en el que vaig veure, també a alguns dels vostres fills. Gràcies per ser-hi i per fer-m'ho passar tan rebé.

Fa un any que encetava aquest blog. Una petita gota d\'aigua Hem anat reflexionant, escrivint i llegint d'avis, de valors educatius, d'infants, d'adolescents i sobre tot d'encaixar les peces del trencaclosques amb aquelles petites qualitats que fan la convivència amable.

Felicitats a tot l'equip de Criatures, començant per Carles Capdevila - que em va demanar la meva participació a aquest portal. Al Carles li desitjo de tot cor molts èxits professionals en aquesta nova etapa. Endavant amb el diari ARA Diari Ara amb moltes suscripcions i molts lectors!

Sempre m'agrada pensar que a la nostra llar es creen uns vincles afectius ben forts que ens ajuden a anar amb seguret i l'autoestima ben alta de pares, sense sentiments de culpabilitat, per anar fent feina ben feta per la vida i amb l'esperança d'un futur millor.

M'heu afavorit aprendre i aprendre tot aquest any que hem estat plegats i estic agraïda a tots els blocaires i a tot l'equip... em sembla que això ja us ho dit. Bé més val dues vegades que no m'oblidi de ningú. Us porto a tots molt endins. L'amistat és un bé preuat.

Bé, a reveure i una bona abraçada,

Victòria