Criatures 03/02/2016

6

1 min

Fa 6 anys naixia la nena. L'impuls fàcil és dir que han estat els 6 anys més feliços de la meva vida, tot i que la maternitat és una més de les meves olgues. Això sí, és la parcel·la a la que dedico més energia amb diferència. Fent balanç m'adono que els darrers 6 anys he rigut molt i somrigut encara més. També són els 6 anys en què he dormit menys. Els 6 que he dit més vegades t'estimo, els que he abraçat més i he rebut més abraçades. Fa 6 anys que exercito la paciència a fons encara que se m'acaba abans del que voldria. Sembla que tot passa ràpid, les hores, els dies, els anys... Fa 6 anys varen canviar les meves prioritats. Des de llavors l'eix de la meva existència és ella, i uns anys més tard, també ell, tenint ben a prop el mig pomel·lo que dóna sentit a tot plegat. Fa 6 anys que dic una i una altra vegada el nom de Júlia. El sento i penso en ella, tan maca i tan dolça, un àngel que fa feliç a qui té a prop. Per molts anys princesa!

stats