Criatures 20/09/2016

Primers lectors: Apa! Et penses que ens ho creurem?

2 min

Els nostres fills tenen molta curiositat per saber de què treballem els pares i quins són els oficis que existeixen. Aquells oficis que sempre han tingut més èxit entre el públic infantil són els que requereixen uniforme, i la resta acostumen a semblar-los-hi força avorrits.

Doncs bé, a Apa! Et penses que ens ho creurem? hi trobaran descrits oficis molt curiosos que uns nens expliquen als seus amics: el pare que treballa fent els forats als dònuts, el pare que posa els arbres cada matí, la mare que s'encarrega de donar menjar als instruments d'una orquestra...

Cada un més inversemblant que l'anterior, però el més curiós és que des del punt de vista infantil, aquests són més creïbles que alguns oficis de veritat, com es comprova al final del llibre.

El llibre és de la sèrie blanca d'El vaixell de vapor, de l'Editorial Cruïlla, pensada per nens i nenes a partir d'uns 6 anys. L'autor n'és l'Oriol Canosa i les il.lustracions són del Jordi Sunyer. El que més predomina en el conte són les il.lustracions, que, pel format i pel tipus de contingut és un llibre ideal per tal que els nens comencin a fer la transició als llibres de primers lectors. Les frases de cada pàgina són en lletra lligada.

Cada pàgina està destinada a explicar un ofici, per tant la lectura es pot fer tant de forma desordenada, com d'una tirada o a petits fragments. El que està garantit és que passaran una bona estona llegint-lo!

Apa! Et penses que ens ho creurem?; Editorial Cruïlla
Apa! Et penses que ens ho creurem?: Editorial Cruïlla
stats