Aprenent a ser feliços

Júlia Prunes

Aprendre a ser feliços, des de ben petits

La felicitat cada dia està més present als mitjans de comunicació i l'educació emocional també! I ves per on, aquest matí he compartit sofà i tertúlia amb en Ferran Salmurri als matins de TV3. Jo, que utilitzo algunes de les seves frases sobre felicitat i que he compartit en més d'una ocasió, articles signats per ell... avui el tenia al costat i resulta que estem en sintonia. No tothom relaciona Educació Emocional i felicitat i en això estem d'acord!

A la tele, el temps és or i hem gaudit de 23 minuts per compartir amb l'Helena, amb la Sheila i amb l'audiència del programa, algunes de les nostres reflexions i experiència amb l'educació emocional, la felicitat, l'autoestima... Sempre em falta temps per dir tot el que voldria... de fet, em passa també en els meus tallers, tinguin la durada que tinguin! Hi ha tant per dir, hi ha tant per fer i per compartir! M'apassiona tant, el què faig!

Saber gestionar les emocions des de ben petits · Els matins de TV3 (31e març de 2015)

M'hauria agradat dir-li a la Senyora Roser, que ens ha compartit part de la seva experiència vital, que és una gran resilient, una de les competències que ens permet superar i créixer amb les adversitats. També hauria afegit el que vaig comentar un dia en una entrada del blog, que entre una acció i una reacció, sempre hi ha una emoció, que quan som capaços d'identificar-les, podem gestionar-les. També m'hauria agradat explicar els tres passos per entrenar l'empatia: Observar, Pensar i Preguntar... quantes coses que m'hauria agradat afegir! hehehe

Tot i això, estic molt satisfe

col·lecció sencera Berta Zoom

col·lecció sencera Berta

ta de l'experiència... satisfeta i agraïda, per haver tret el cap una estona a través de la pantalla. Encantada d'haver compartit sofà amb en Ferran Salmurri i d'haver-hi compartit una breu però intensa conversa entre bambolines.

I com ens passa a les mares, m'he sentit molt orgullosa de la meva "filla de paper", la Berta, que avui seia amb nosaltres al sofà del programa, espero ques s'hi hagi fixat força gent! M'hagués agradat mostrar el nou conte de la col·lecció, "Quina emoció! La Berta se'n va de colònies" que ja és a punt d'entrar a impremta. Espero que aquest Sant Jordi, moltes famílies acullin a la Berta a les seves famílies i que els aporti recursos per aprendre dia a dia a ser més i més feliços.

 

Si voleu conèixer millor a la Berta, la podeu trobar a la sevpàgina de facebook :

Els contes de la Berta · Col·lecció Educació Emocional