Criatures 22/04/2022

Acció en suport als refugiats ucraïnesos

La Fundació Antonio Cabré i el Lycée International Barcelona-Bon Soleil recullen més de 70 caixes de material per als refugiats de la guerra a Ucraïna

1 min
Famílies, alumnes i comunitat educativa s'han implicat en aquesta acció solidària

La Fundació Antonio Cabré i el Lycée International Barcelona-Bon Soleil han aconseguit recollir més de 70 caixes de material per als refugiats de la guerra a Ucraïna. Entre altres, s'ha enviat material sanitari, tèxtil i productes d’higiene per a la dona i la cura del nadó.

Des del passat dia 8 de març, La Fundació Antonio Cabré i el Lycée International Barcelona-Bon Soleil han dut a terme una campanya solidària a favor dels refugiats de la guerra a Ucraïna. Tota la comunitat escolar s'ha sumat a aquesta iniciativa aportant el seu gra de sorra.

Membres de la Fundació han portat tot el material recollit durant aquests darrers dies a la nau cedida pel Port de Barcelona al Banc dels Aliments, que gestiona tota l'ajuda material destinada a Ucraïna i països limítrofs. 

Aquesta iniciativa parteix de la col·laboració del Port de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el consolat ucraïnès, Open Arms i el Banc dels Aliments. En aquest sentit, la Fundació Antonio Cabré i LIB Bon Soleil volen agrair la col·laboració del Sr. Jordi Aragunde que va facilitar els contactes del consolat de Ucraïna per poder fer l'enviament de manera oficial, així com el Sr. Sébastien Bouttier i a l'empresa EssilorLuxottica per la donació de 400 ampolles de aigua oxigenada.

Gràcies a la solidaritat de tota la comunitat escolar s'han pogut portar més de 70 caixes de material sanitari, tèxtil i productes d'higiene per a la dona i cura del nadó. “Moltes gràcies per acudir sempre a les crides de la FAC i LIB Bon Soleil!”, ha volgut remarcar el responsable de la FAC. 

Podeu veure més imatges d'aquesta acció solidària aquí.

Per a més informació


stats