Criatures 19/09/2022

Projecte solidari d’alfabetització de persones adultes

1 min
Projecte solidari a les Escolàpies de Figueres

El curs passat l’alumnat de 2n d’ESO de les Escolàpìes Figueres realitzen un projecte d’aprenentatge i servei. La metodologia d’ApS combina l’aprenentatge de continguts, competències, habilitats o valors amb el servei a la comunitat en un sol projecte en el qual l’alumnat es forma tot treballant sobre necessitats reals amb l’objectiu de millorar l’entorn.

El projecte solidari amb el qual treballen és l’alfabetització de persones adultes, principalment dones, a la població de Coca, Equador.

El projecte ha constat de diverses fases. Una primera on els i les alumnes de l’escola han pres consciència de la importància d’aquesta alfabetització i de les dificultats que es troben les persones que no saben ni llegir ni escriure en una societat que és imprescindible aquest coneixement.

Projecte solidari a les Escolàpies de Figueres

Una segona fase on han conegut i investigat sobre Equador i la població de Coca. I una darrera fase on han dissenyat diferents accions per donar a conèixer aquesta situació i recaptar diners per tal que el projecte d'alfabetització a Coca es pugui dur a terme.

Algunes d’aquestes accions han sigut el disseny de vídeos i presentacions explicatives, la venda de bolígrafs coincidint amb Sant Jordi i l’organització d’un esmorzar solidari.

Per a més informació

stats