19/07/2021

Lidia Heredia inaugura el 1r Campus de Periodisme i Televisió de l'ARA i Fundesplai

Les colònies periodístiques se celebren fins el 24 de juliol al Prat de Llobregat

1 min
Lidia Heredia, al centre, acompanyada per la directora del grau en Periodisme i Comunicació Corporativa de Blanquerna, Patricia Coll, i els coordinadors Elena Yeste i Joan Maria Clavaguera

"El periodisme ha de sortir al carrer". Així és com Lidia Heredia ha defensat la seva passió per la professió durant la inaguració del 1r Campus de Periodisme i Televisió de l'ARA i Fundesplai, on nois i noies d'entre 14 i 16 anys aprendran els secrets que s'amaguen darrere i davant de la càmera. Entrevistada pels aprenents de periodistes, Heredia ha explicat que el l'ofici consisteix essencialment en "veure i explicar", i ha posat en valor "treballar de valent" per fer periodisme de qualitat.

La inauguració del Campus ha tingut lloc a la Facultat de Comunicació Blanquerna (URL), on els futurs periodistes han pogut fer una visita als moderns platons televisius.

Heredia és la primera de les periodistes que durant una setmana passaran pel Campus de Periodisme i Televisió, que se celebra fins el 24 de juliol al Centre Esplai de Fundesplai, al Prat de Llobregat. Lluís Miquel Garcia, Marta Bosch o Xavi Coral seran alguns dels professionals que impartiran tallers al campus, que combina la part periodística amb les activitats habituals d'unes colònies d'estiu: caiac, vela, bicicletada pel Delta...

Els Campus de Periodisme de l'ARA són una iniciativa sorgida del grup d'innovació del diari i enguany celebren el 4è aniversari. Des del 2018, més d'un centenar de nois i noies han après els secrets del periodisme de la mà de professionals com ara Antoni Bassas, Mònica Planas, Toni Soler, Empar Moliner o Xavier Bertral.

stats