Adolescència 01/07/2020

Dia 3 del Campus de Periodisme de l’ARA i Fundesplai: descobrim la redacció i muntem una portada

Les colònies combinen tallers de periodisme i activitats lúdiques i esportive

Ara
2 min
Dia 3 del Campus de Periodisme de l’ARA i Fundesplai: descobrim la redacció i muntem una portada

El Prat de LlobregatLa tercera jornada del Campus de Periodisme de l’ARA i Fundesplai ha arrencat aquest dimecres amb una visita virtual a la redacció de l’ARA. El director adjunt del diari, Ignasi Aragay, ha estat l’encarregat de mostrar les diferents seccions als trenta-vuit nois i noies que aquesta setmana participen al Campus. Els futurs periodistes han aprofitat el tour per fer preguntes als redactors i descobrir de primera com es treballa al diari.

La connexió en directe amb l’ARA

Després de la visita virtual, els nois i noies s’han connectat a la reunió de temes entre la direcció i els redactors, i han saludat la directora del diari, Esther Vera, que els ha presentat els caps de secció i els ha donat alguns consells de cara al segon taller del dia: muntar una portada.

Amb tisores, cola i retalls de diari, els participants al Campus han dissenyat les seves portades, prioritzant les notícies més rellevants però deixant espai també per als temes més frescos de l’estiu.

Des d’aquest juny fins al setembre, més d’un centenar de nois i noies passaran pels Campus de Periodisme de l’ARA i Fundesplai. Durant una setmana, els participants conviuen a l’alberg Centre Esplai de Fundesplai, i fan tallers periodístics al matí i activitats lúdiques i esportives a la tarda.

Del 13 al 18 de juliol tindrà lloc el Campus de Periodisme Social, per a joves de 2n a 4t d’ESO, i del 31 d’agost al 5 de setembre se celebrarà el Campus de Periodisme i Humor, de 1r a 3r d’ESO. Els Campus van néixer el 2018 i són una iniciativa sorgida de l’equip d’innovació del diari.

stats