A.F.

A l'estiu, emprenedoria

4YFN formarà estudiants d'ESO i batxillerat al campus d'estiu UCamp dedicat a l'emprenedoria

A l'estiu, emprenedoria / 4YFN Zoom

Four Years From Now (4YFN), la plataforma de negoci global per a la creixent comunitat de 'start-ups' tecnològiques impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), organitza al costat de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i amb la col·laboració de la Fundació Tr@ms el campus d'estiu 4YFN at UCamp. Aquest campament ofereix una experiència única d'introducció al món de l'emprenedoria en un entorn universitari adequat per experimentar i crear un primer projecte d'empresa de base digital.

Joves d'entre 15 i 17 anys ampliaran els seus coneixements sobre emprenedoria i aprendran a crear la seva pròpia empresa de base digital

4YFN at UCAMP obrirà les portes del 16 al 22 de juliol del 2017 al Campus Universitari de Vic. Els campaments neixen amb l'objectiu de formar estudiants de secundària (15-17 anys) amb talent emprenedor i inquietuds en el sector. Els alumnes, que s'allotjaran a la Residència Universitària RUVic, duran a terme activitats en grups reduïts, on s'alternaran sessions teoricopràctiques amb activitats d'oci, esports i visites a la ciutat de Vic.

El programa està basat en la metodologia Lean Launchpad de Steve Blank, un dels empresaris i acadèmics més reconeguts de Silicon Valley, perquè els estudiants puguin participar de manera directa i interactiva en les fases de creació del seu negoci digital. L'objectiu és que treballin les diferents dimensions d'un negoci digital: proposta de valor, segmentació i relació amb els clients, models d'ingressos i costos, 'partners', recursos i activitats clau.

Els participants passaran a formar part de la comunitat 4YFN i tindran accés a 4YFN Barcelona

Els alumnes rebran classes per part de professors universitaris com Xavier Ferràs, degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic-UCC. A més, també hi participaran professionals de MWCapital com Aleix Valls, CEO de MWCapital; Esteban Redolfi, director executiu de 4YFN, i joves emprenedors d'èxit com Christian Rodríguez, CEO de ByHours i membre del consell d'administració de Hawkers; Alexandre Díaz Codina, cofundador d'Impact.Barcelona; Oriol Serra, cofundador de NEKTRIA; Jordi Cusidó, CEO de Healthapp i Smartive, i Aleix Canals, cofundador de Skeg. 

Els participants d'aquesta primera edició de 4YFN at UCamp passaran a formar part de la comunitat 4YFN i tindran accés a 4YFN Barcelona i als esdeveniments que la plataforma organitza durant tot l'any. A més, els alumnes podran fer visites a diferents espais de l'ecosistema emprenedor, com l'edifici MediaTic o el Pier01.