40 pel·lícules per mirar amb la canalla

Un recull de les millors pel·lícules per compartir en família

Toni de la Torre
10 min
40 pel·lícules per mirar amb la canalla

Aquests dies de confinament, una bona pel·lícula pot ser una opció perfecta per passar una estona compartida en família. Us hem fet una llista de pel·lícules per mirar amb la canalla, entre les que hi ha disponibles en les diferents plataformes. Per fer la llista hem explorat els catàlegs de Netflix, la HBO, Amazon, Movistar, Disney+, Filmin i eBiblio (la plataforma gratuïta de les biblioteques públiques).

El Grúfal

Per evitar que se’l mengin altres animals, un ratolí s’inventa una excusa que és mentida... i que potser serà veritat. Adaptació fidel del conte de Julia Donaldson. A partir de 3 anys.

Disponible: en català a Filmin i eBiblio. En castellà a Amazon, Filmin i eBiblio.

El Grúfal

El meu veí Totoro

Clàssic de Studio Ghibli sobre dues germanes que, mentre la seva mare és a l’hospital, coneixen (o imaginen) una criatura màgica anomenada Totoro. A partir de 3 anys.

Disponible: en castellà i VOS a Netflix.

El meu veí Totoro

El regal de la Molly Monstre

La Molly Monstre viu una aventura extraordinària, plena de moments divertits i cançons, en una història sobre el fet de deixar de ser fill únic per tenir germans. A partir de 3 anys.

Disponible: en català i en castellà i VOS a Filmin i eBiblio.

El regal de la Molly Monstre

Les malifetes de l’Emil

Sense fer-ho expressament, l’Emil sempre acaba fent alguna malifeta i el seu pare l’empaita per la granja en aquesta adaptació d’històries d’Astrid Lindgren. A partir de 3 anys.

Disponible: en català i VOS a Filmin i eBiblio.

Les malifetes de l'Emil

101 Dàlmates

La malvada Cruella de Vil rapta els cadells de dàlmata d’en Pongo i la Perdita, que inicien una llarga recerca per trobar-los. Un clàssic de Disney encara vigent. A partir de 4 anys.

Disponible: en castellà i VOS a Disney+.

101 dàlmates

Cars

En Llamp McQueen somia guanyar la Copa Pistó però de camí a la cursa acaba perdut en un poble desconegut. Al·legat de Pixar a favor de la vida rural i els seus valors. A partir de 4 anys.

Disponible: en castellà i VOS a Disney+.