Criatures 04/11/2016

Nova edició de TEDxGRACIA

La tercera edició de la jornada TEDx al barri de Gràcia proposa un recorregut per les etapes de la vida a través d’11 xerrades.

A.f.
2 min
Nova edició de TEDxGRACIA 2016

TEDxGracia ja està a punt per oferir una jornada d’idees inspiradores, nous coneixements i punts de vista alternatius. TEDxGracia se celebra el 12 de novembre als Lluïsos de Gràcia i les entrades es poden adquirir des de la seva pàgina web.

TEDxGracia Beats of Life recorrerà el camí de l’existència humana –amb els seus alts i baixos– a través de l’experiència d’11 ponents. Seran 11 xerrades TED, 11 idees generadores de canvi per replantejar-se cada etapa de la vida. Comptaran, per exemple, amb el testimoni de persones tan rellevants com l’astrofísic ex-NASA Bruno Sánchez-Andrade, que ara implementa projectes de 'big data' en països en vies de desenvolupament des del Banc Mundial; o la publicista Gaby Castellanos, mundialment reconeguda en l’àmbit del màrqueting i la comunicació, una de 100 dones més influents d’Espanya.

A TEDxGracia l'objectiu és debatre i crear un espai perquè sorgeixin noves idees, fruit de les sinergies entre ponents i públic.

Al llarg de tot el dia 12 de novembre, els assistents podran gaudir de les 11 xerrades, dels tallers complementaris, d’un espai de trobada per al 'networking', menjar ecològic i de proximitat, dues actuacions musicals i altres sorpreses.

Els ponents

Els ponents

Entre els ponents previstos a TEDxGracia 2016, destaquem:

XAVI ESPADA “La sensibilidad no tiene género”: El llevador Xavi Espada ens donarà la seva visió del fet de ser home, pare i assistent en el part en un hospital públic. Per què ho va fer i com ho reben les seves pacients.

ROSER BALLESTEROS “Menos borrar y más creatividad”: Roser Ballesteros treballa perquè la creativitat guanyi espai en l'educació primària, i ha desenvolupat una nova metodologia d'aprenentatge, la pictoescritura, avalada per la Generalitat de Catalunya.

ROAD 4 WORLD : La família Road 4 World compartirà les experiències del seu viatge pel món, visitant persones i projectes que estan transformant el planeta. Sabrem com va sorgir la idea i com duen a terme l'educació dels seus fills durant aquest temps.

GABRIEL CÓRDOBA: El monologuista Gabriel Córdoba va superar el 'bullying' per ser homosexual gràcies al seu sentit de l'humor. Ara té la seva pròpia acadèmia Stand Up a Barcelona i és monologuista d'èxit. El seu nou llibre, 'El arte de los monólogos cómicos', és una guia sobre com transformar la teva vida en una comèdia.

CARME SÁNCHEZ: La sexòloga Carme Sánchez parlarà de la seva tasca de divulgació i educació en sexe i salut sexual a la universitat, l'escola i des de diferents ONG.

RICARD DÍAZ: El terapeuta Ricard Díaz exposarà la seva experiència en l'acompanyament a les persones que es preparen per morir i als processos de dol.

Els tallers

TEDxGracia no és una jornada per seure i escoltar, sinó també per passar a l’acció. Així, proposen diferents tallers com ara:

Bases de la nutrició ayurvèdica, amb Naira Potes

Moviment expressiu, amb Ana Fernández i Glòria José

Descobrint el teu clown, amb Jairo Rodríguez Alonso

Reconeix els teus valors, amb Baldi Figueras

Art urbà: l''stencil', amb LaCastillo

Tècniques respiratòries relaxants, amb Rosa Mari

stats