Activitats amb nens 17/03/2021

Mostra de Titelles a Sant Cugat del Vallès

Aquest cap de setmana programen 9 espectacles

2 min
Els titelles sera protagonistes a Sant Cugat

Sant Cugat acollirà aquest cap de setmana la V Mostra de Titelles organitzada per Can Ninot. S'han programat 9 espectacles a la Casa de Cultura i la plaça de l'Om seguint les mesures de seguretat sanitària recomanades, amb l'objectiu de mantenir viva la cultura, eix vertebrador del pensament i el benestar emocional d’una societat. La mostra s'havia de celebrar al novembre i finalment s'ha pogut reprogramar del 19 al 21 de març.

Seran tres dies d'espectacles amb els quals s‘ha apostat per mantenir la paritat de gènere i donar suport a les companyies locals combinant espectacles d'exterior i gratuïts amb espectacles de sala i de pagament, en una mostra que respon a la voluntat de seguir enfortint la ciutat i la cultura popular, donant espai a les companyies de la mà de l'Ajuntament i fent xarxa amb entitats implicades amb la vida de la ciutat com l'Ateneu i Cal Temerari.

El preu dels espectacles que es faran a la Casa de Cultura és de 7,50 €, mentre que els que es faran a la plaça de l'Om seran gratuïts. En ambdós casos cal reserva prèvia a la web Canninot.cat/mostra-titelles-sant-cugat per motius de seguretat. Es podran recollir les entrades al lloc de la funció des d’una hora abans de començar.

Can Ninot és el teatre més petit de Catalunya. Amb seu a Sant Cugat del Vallès i l'Hospitalet de Llobregat, promou el teatre de titelles amb més de 50 espectacles l'any i dues mostres de titelles intensives en cap de setmana. A més, infants i adults poden fer formació teatral a través dels cursos i els casals d'estiu anuals.

stats