FilmoXica: nova etapa amb cicles temàtics trimestrals

La programació anirà lligada a les quatre estacions, i inclourà sessions per a totes les edats, tallers, presentacions i concerts per fer especial l’experiència d’anar al cinema

2 min
'Peter Rabbit' és un dels films que es podrà veure aquest mes de gener a la FilmoXica

Les tardes dels caps de setmana, la Filmoteca es fa petita. O potser es fa gran? No ho sabem del tot, però el que està clar és que, quan hi entra el públic de la FilmoXica, les portes de les sales són màgiques i la foscor dona pas a un espai de colors, moviments i sons que ens porten a la més meravellosa de les aventures, la de viure el cinema.

Després de deu anys a la seu del Raval, la Filmoteca inicia una nova etapa en què es posa una atenció especial en el públic familiar. L’oferta consisteix en convertir les sessions de programació familiar dels caps de setmana en cicles trimestrals que acompanyaran grans i petits al llarg de les quatre estacions. Tant si és hivern, primavera, estiu com tardor, cada tres mesos es proposarà un cicle amb cinema de tots els temps, de cultures i països diversos i relacionat amb moments i tradicions del calendari que ajudin el públic infantil a endinsar-se en el cinema i a comprendre’l en el seu vessant més artístic.

Hi haurà sessions per a totes les edats, tallers, presentacions i concerts que faran de l’experiència d’anar al cinema una cita especial.

La programació del 2022 s’ha encetat amb el cicle d’hivern, de gener a març, sota el tema Contes, faules i poemes. I és que anar al cinema ha estat una de les maneres d’escoltar les històries més populars dels últims cent anys, i l’amor per les històries és comú a tota la humanitat. La proposta per a aquesta primera etapa surt de les pàgines dels llibres i de veus d’èpoques remotes per trobar-nos a la pantalla de la FilmoXica, que el mes de gener inclou títols com MatildaErnest et CélestinePeter Rabbit La revolta dels contes.

Programació familiar FilmoXica Gener 2022

Les sessions són dissabtes i diumenges a les 17.00 h, i l’entrada és gratuïta per als titulars del carnet FilmoXica .

stats