Criatures 09/02/2021

El Festivalot prepara nova edició

El Festivalot ofereix una festa de la música en família adaptada als temps de Covid

1 min
El Festivalot presenta una edició adaptada als temps de pandèmia

El Festivalot 2021 no podrà ser un Festivalot normal, però des de la productora Pistatxo Produccions han explicat que, malgrat tot, el Festivalot 2021 se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de maig a l’Auditori de Girona. L’oferta de concerts es reduirà només a l’interior de l’Auditori, que garanteix totes les mesures de seguretat i control d’aforaments. D’aquesta manera, el Festivalot promet ser un festival segur per poder cantar i ballar en família i recuperar aquesta trobada tan esperada per a les famílies, que ja va haver de cancel·lar l’edició del 2020. El Festivalot proposa 10 concerts familiars que ja s'han posat a la venda amb entrades que van dels 2 als 12 euros segons el nombre de concerts als quals s'assisteixi. Els artistes presents al Festivalot 2021 seran Doctor Prats, Els Pets, Suu, Els Amics de les Arts, El Lleó Vergonyós d’El Pot Petit i Cesk Freixas.

El cartell del Festivalot 2021.

Des de l’organització s’ha valorat mantenir els preus populars (de 2 a 12 euros) a les entrades per seguir obrint el festival a tots els nens i nenes, en una edició més necessària que mai. El Festivalot Market i els concerts de la Devesa no es podran celebrar perquè no s'hi poden complir les mesures de seguretat que requereixen els esdeveniments culturals en temps de pandèmia, en previsió que encara seran vigents al mes de maig.

El projecte solidari del Festivalot, que col·labora amb grups escolars de Girona i Salt que treballen la música com a eina per a la igualtat d’oportunitats per a tots els nens i nenes, continuarà també en aquesta nova edició del festival.

Detall de programació Festivalot 2021

Divendres 28 de maig - 19 h

Els Amics de les Arts - concert especial familiar

Dissabte 29 de maig

Els Pets - concert especial familiar (10.15 h i 13 h)

El Lleó Vergonyós d'El Pot Petit (11.30 h, 15 h i 18 h)

Suu - concert especial familiar (16.15 h)

Diumenge 30 de maig

Dr Prats - concert especial familiar (10.15 h i 13 h)

Cesk Freixas - concert especial familiar (11.30 h)

stats