Activitats amb nens 13/01/2017

Entre Mares presenta un concert solidari amb Strombers

Nova edició del concert solidari que Entre Mares organitza a Granollers a benefici del Laboratori d'Investigació del Càncer Infantil de Sant Joan de Déu

A.f.
1 min
Entre Mares presenta el sisè concert solidari amb Strombers

El dissabte 11 de febrer a les 17.30 h, la sala NAU B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers tornarà a ser l'escenari del concert solidari que cada any organitza Entre Mares. Aquesta vegada, el grup de Cardona Strombers se suma a la causa i serà el protagonista d'un concert solidari que té la finalitat d'aconseguir la màxima aportació econòmica per destinar al Laboratori d'Investigació del Càncer Infantil de Sant Joan de Déu.

Des de l'any 2012, el grup Entre Mares de criança respectuosa que dóna suport a la lactància materna organitza un concert solidari que ja ha recollit prop de 27.000 euros. Uns diners que el Laboratori d'Investigació del Càncer Infantil de Sant Joan de Déu ha destinat a contractar un investigador postdoctoral que treballa en el projecte, que ha permès identificar un gen com a nou supressor de tumors en el neuroblastoma.

El concert solidari 2017 vol continuar aportant diners per a la investigació del càncer infantil a través de la venda d'entrades i de les aportacions que fan els patrocinadors del concert.

Les entrades ja estan a la venda 'online' i a la botiga Baby Boom de Granollers als preus següents: els infants de 0 a 2 anys, gratuït; de 2 a 25 anys, 8 €, i de 25 a 99 anys, 12 €.

En edicions anteriors han col·laborat en aquesta iniciativa artistes com Pep Bou, In Crescendo, The Penguins o Dàmaris Gelabert.

stats