Activitats amb nens 13/05/2021

Per cantar i ballar!

El Poble Espanyol amplia la seva oferta familiar amb 'Rock party', un divertit recorregut musical per la història del rock

2 min
Els diumenges, Rock Party al Poble Espanyol

Els diumenges al matí a partir d'aquest, 16 de maig, els clàssics del rock de tots els temps envairan el Poble Espanyol amb Rock party, un espectacle-concert participatiu i familiar que fa un trepidant recorregut per la història de la música del segle XX. Més de 30 conegudíssims temes i interpretats per una banda de 4 músics i 2 cantants i una història narrada de manera divertida i dinàmica dirigida a petits i grans. L’espectacle tindrà lloc a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat.

Així, després d’haver rebut més de 10.000 espectadors a l’Eixample Teatre, Rock party s’instal·la al Poble Espanyol els diumenges al matí per traçar un viatge que comença pel jazz per endinsar-se després en el rock d’Elvis Presley i The Beatles, el reggae de Bob Marley, alguns hits dels Reis del Pop, Michael Jackson i Madonna, sense oblidar algunes de les cançons més conegudes dels anys 80 (Queen, Europe, Whitney Houston, Cindy Lauper, Alaska, Radio Futura) i del rock català dels 90 ( Sopa de Cabra, Els Pets i Sau), per acabar amb temes més actuals d’artistes com Bruno Mars.

Una àmplia oferta per a famílies

Rock party s’incorpora a l ’oferta que des de finals de març ofereix el Poble Espanyol per a públic familiar. La programació inclou una exposició de dinosaures amb més de 30 minucioses rèpliques (fins al 27 de juny) i l’experiència-espectacle participatiu Animàlia, Inc, que reflexiona sobre la biodiversitat i la importància de preservar-la (els dissabtes 15 i 22 de maig a les 12.30 h i a les 17 h).

La proposta per a públic familiar es completa amb els habituals tallers artesanals. Els professionals de l’artesania que treballen dia a dia al recinte es posen a disposició de les famílies per ensenyar-los a elaborar amb les seves pròpies mans objectes de ceràmica, vidre, seda, vímet, fusta o tela, que es podran endur a casa. Els tallers tenen un preu a banda de l’entrada que va entre els 2 € i els 12 €.

Informació pràctica

'ROCK PARTY'

Dates i horaris: Diumenges a partir del 16 de maig, 11.30h.

Durada: 55 minuts.

Preus: A partir de 12 €. Preus especials per a famílies. Gratuït per a nens i nenes de 0 a 3 anys (sempre que no ocupin butaca).

L'entrada a Rock party inclou la visita al Poble Espanyol durant tot el dia i l'accés a l'exposició de dinosaures (imprescindible reservar hora al moment de comprar l'entrada per a Rock party).

Més informació i venda d ’entrades: w ww.poble-espanyol.com.

stats