Criatures 22/12/2017

Agenda de Nadal

Idees i propostes per treure el màxim partit a les vacances de Nadal

A.f.
3 min
Agenda de Nadal

Estem a punt d'enllestir ja la primera setmana de les minivacances de Nadal, així que aprofiteu per gaudir-ne al màxim en família, compartint àpats, llegint plegats, explicant-vos confidències, passejant junts o participant en alguna de les moltes propostes d'oci i cultura que aquests dies es programen a tot el país. Aquí teniu algunes idees.

Dissabte 6 de gener

  • Si voleu viure els Pastorets infantils de referència a Catalunya, teniu una cita a Calaf, amb més de 50 nens i nenes d'entre 7 i 12 anys dalt de l'escenari. Diversos estils musicals, projeccions realitzades amb drones i diverses aromes al llarg de l'espectacle són els ingredients dels Pastorets Infantils. El dia de Reis teniu funció a les 18h.
  • Kaliu Park a l’Hospitalet. L’Espai Lúdic de Nadal de l’Hospitalet inclou la gran pista de gel, el tobogan gegant i un munt d’activitats lúdiques per a tots els públics. La Farga serà l’escenari d’aquest parc de Nadal per a petits i joves, que estarà obert fins demà. Una gran pista de patinatge sobre gel, un tobogan gegant i un espai amb jocs, tradicions, música i art. Tot plegat conformarà el Kaliu Park, previst durant les vacances escolars, en tres ambients diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.
  • El Circ Històric Raluy, el més clàssic i familiar, torna a Barcelona per Nadal. El circ planta la carpa al Port Vell de Barcelona durant el Nadal i fins al 13 de febrer presentant el seu nou espectacle, 'Fortius', un homenatge als números sorprenents del circ d'abans, un clam a assolir la perfecció, la força i la bellesa. Una proposta que combina el circ més clàssic i familiar, marca de la família Raluy, amb apostes innovadores i d'elevat contingut artístic i reconeixement internacional. Es pot veure avui a les 17 h.
Pastorets infantils de Calaf

Diumenge 7 de gener

  • Al SAT Teatre s'ha programat una actuació d'El Pot Petit. Concert i titelles de la mà d'un dels grups infantils amb més d'èxit del moment. Presenten 'Ritmes i Rialles', un concert-espectacle, en el que el cuc poruc, un dels seus personatges més coneguts, juntament amb la Jana, en Pau i la Melmelada Band, ens portaran a fer un viatge per conèixer mil històries de dins d'aquest Pot tan màgic. Un viatge ple de música amb sis músics dalt l'escenari (bateria, piano, violí, baix, guitarra i tres veus), titelles i projeccions. Un concert molt participatiu per gaudir amb la família!
  • A la Casa Coll i Regàs de Mataró, de 12h a 14h, nova sessió del taller 'Materialitz'art en família'. Una visita-taller us permetrà descobrir el modernisme i imaginar el futur de Mataró a partir de la creació d'un treball col·lectiu on utilitzareu llapis 3D, entre altres materials i tècniques. El taller girarà a l'entorn de la creació personal dels artistes modernistes i de com aquest procés creatiu ha estat reajustat en clau del segle XXI per donar un nou sentit al disseny de nous productes i obres. Inicialment, es farà una breu visita interactiva per alguns dels espais de la Casa Coll i Regàs.
  • III Torneig Solidari de Futbol Sala Cap Infant Sense Esport, organitzat per la Fundació CET10. És la tercera edició d'aquesta jornada solidària i esportiva que, com en altres ocasions, se celebrarà al Pavelló del CEM Bac de Roda (Rambla Guipúscoa, 25) on es reuniran més de 200 infants d’entre 7 i 10 anys per jugar de 9.30 h a 20.30 h a futbol sala,i alhora mostrar-se solidaris amb els infants més desafavorits. Són 23 equips de diferents escoles i clubs de la categoria benjamí i prebenjamí gaudint del seu esport preferit i realitzant un acte que els ajuda a prendre consciència de la sort que tenen, mentre d'altres infants de la seva edat no sempre poden jugar a aquest esport que els uneix i ajuda a créixer. A l’edició anterior, ja es van recollir més de 600 joguines i més de 60 pilotes de futsal que es van donar als infants de l'ONG del Centre Sant Martí, l'organització que rebrà també en aquesta edició la joguina que cada jugador i jugadora que participi en el torneig portarà.
El Pot Petit
stats