Activitats amb nens 04/06/2021

5 films per educar en el respecte pel medi ambient

Cinc títols per conscienciar-se en família de la importància de cuidar el nostre planeta

2 min
Sèries i documentals per aprendre a respectar la natura

Coincidint amb la celebració del Dia del Medi Ambient, el 5 de juny, des de Netflix ens proposen veure en família 5 títols que ens ajuden a recordar la importància de cuidar els diversos ecosistemes del nostre planeta i de protegir el medi ambient. Aquest cap de setmana, doncs, pot ser un moment perfecte per descobrir en família aquesta selecció de títols que ens conviden a reflexionar, respectar i gaudir del nostre planeta i la seva extraordinària fauna i natura. Uns visionats que podem complementar amb altres accions quotidianes que contribueixin a millorar el nostre entorn i a assumir actituds personals més respectuoses amb el medi ambient.

I és que la sostenibilitat, la naturalesa i el medi ambient són, sovint, els protagonistes de grans històries ideades per creadors de tot el món que són molt ben rebudes pels espectadors (160 milions de llars van triar veure almenys una de les històries de Netflix relacionades amb aquesta temàtica l’any 2020). Preneu-ne nota!

1.
Fauna minúscula

1 Temporada

Recomanada a partir de 7 anys

Fauna minúscula

Aquesta sèrie sobre naturalesa capta les fascinants vides de petits animals que viuen aventures èpiques en diversos punts dels Estats Units: des del mussol de cau que esquiva els cadis en un camp de golf fins a la història d’una tímida mofeta ratllada que surt a buscar menjar a Nou Hampshire. 

2.
Nuestro planeta

1 Temporada

Recomanada a partir de 7 anys

Nuestro Planeta

Aquesta sèrie explora les irreemplaçables i preuades meravelles del món natural de la mà dels creadors de la guardonada sèrie Planeta tierra. En col·laboració amb el World Wildlife Fund (WWF), Nuestro planeta combina la tecnologia i la fotografia més espectaculars amb enregistraments inèdits i sense precedents de les zones salvatges del planeta i els animals que les habiten. L’equip, de més de 600 membres, ha dedicat més de 3.500 dies al rodatge. La sèrie aborda la gran diversitat d’hàbitats que hi ha al nostre planeta: des de la natura verge de l’Àrtic i les misterioses profunditats oceàniques fins a les vastes planes de l’Àfrica i les variades selves de Sud-amèrica. Nuestro planeta ha estat guardonada amb dos premis Emmy a la millor sèrie documental de no-ficció i al millor narrador principal. 

3.
Bailando con los pájaros

Pel·lícula documental

Recomanada a partir de 7 anys

Bailando con los pájaros

Des de les profunditats de les selves tropicals, Bailando con los pájaros mostra els costums dels exòtiques ocells del paradís mentre busquen parella desplegant un espectacular ventall de tècniques de seducció. L’equip responsable de Nuestro planeta i l’actor José Luis Gil (premi de la Unió d’Actors al millor protagonista de televisió per Aquí no hay quien viva), com a narrador en la versió espanyola (Stephen Fry en l’original), presenten un documental adorable i divertit que retrata la naturalesa en la seva màxima esplendor. 

4.
Un planeta absurdo

1 Temporada

Recomanada a partir de 7 anys

Un planeta absurdo

La mare natura i un repartiment de “bestioles rares” narren aquesta divertida sèrie científica que mostra les vides dels animals més increïbles del planeta: des de l’esbalaïdor llangardaix death metal de Madagascar (el gecko satànic de cua de fulla) fins a l’escarabat escopeter.

5.
72 cutest animals

1 Temporada

Recomanada a partir de 7 anys

72 Cutest Animals

Aquesta sèrie recull els animals més adorables del planeta Terra i mostra com una natura entranyable pot ser el millor aliat per a la supervivència d’algunes espècies. Al llarg dels 12 capítols veureu que en el món animal ser adorable no sempre és sinònim de bellesa i podreu descobrir animals extravagants i originals. 

stats