Activitats amb nens 28/04/2021

Descobriu el nou Museu de Cera!

L'emblemàtic museu de la Rambla es reinventa

ARA
4 min
Les grans estrelles de la música són protagonistes al nou Museu de Cera

Al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla, hi podeu trobar el nou Museu de Cera de Barcelona, un projecte totalment renovat, tant a nivell conceptual com de figures, on es combinen personatges emblemàtics i l'última tecnologia per fer-vos viure una experiència inoblidable en família.

Un museu actual en el qual s'hi poden veure 28 escenaris com La casa de papel, Star Wars o el Hall of fame en els quals hi ha més de 120 figures a escala real tant de personatges clàssics com Picasso o el Quixot com dels més actuals, com Rosalía o Billie Eilish. Un recorregut que té una última parada obligada al Bosc dels Fades, un emblemàtic bar ambientat en un bosc encantat que és un autèntic oasi enmig de la ciutat.

Experiència interactiva

Situat en un impressionant palauet neoclàssic, una visita al museu permet iniciar un viatge del passat al present acompanyats de persones i personatges de referència local i mundial. Una visita que ara s'ha convertit en tota una experiència interactiva gràcies a l'esforç d'innovació que s'ha fet i que compta amb tecnologia audiovisual, lumínica i digital d'última generació. A més, la disposició dels espais permet viure aquesta visita sota el concepte selfie-friendly, de manera que petits i grans es poden fotografiar còmodament al costat dels seus ídols musicals, esportius o cinematogràfics.

La figura de Leo Messi és una de les que reben més 'selfies'.

Antoni Gaudí i Eusebi Güell, dues figures clau de la història de la ciutat de Barcelona, són els encarregats de donar la benvinguda als visitants. Al seu costat, pantalles de gran format fan un primer tast d'alguns dels visitants més cèlebres que han passat per la ciutat i el que van dir sobre ella, com Woody Allen o Federico García Lorca. A partir d'aquí, un modern ascensor permet als visitants pujar fins al 120 metres d'alçada per poder gaudir d'una vista panoràmica de 360º de la Rambla i admirar edificacions de referència de la ciutat com el monument a Colom o la catedral, per després baixar fins al quart soterrani de l'edifici i iniciar una visita per les diferents sales del renovat Museu de Cera.

Així, al ritme de la cançó Bella Ciao, podreu comprovar com un grup d'atracadors ben especials intenten robar un bon botí a la cambra cuirassada original de l'antic banc que va ocupar aquest edifici a finals del segle XIX, per després viatjar fins a la jungla per retrobar-vos amb l'enyorat Floquet de Neu o traslladar-vos fins a una gran sala immersiva on a través de plafons audiovisuals us sentireu al bell mig de la Patum de Berga o formant part d'una colla castellera.

Els protagonistes de la sèrie 'La casa de papel' també tenen el seu espai.

Seguint amb la descoberta del museu, a la planta principal haureu de tenir ben a mà els vostres telèfons mòbils, per començar a immortalitzar la vostra visita acompanyats dels grans mestres de les lletres, la ciència, la música o l'art com Shakespeare, Maragall, Einstein, Picasso, Dalí o Pau Casals. Podeu començar un repte en família per veure qui és capaç de reconèixer-ne més! I aquest pot ser un repte que no abandoneu a les següents sales, mirant de descobrir qui identifica primer els Beatles, Rosalía o Michael Jackson, alguns dels personatges que ocupen la sala Magna.

I és que la llista de famosos amb qui podreu fer-vos fotos al Museu de Cera és llarguíssima! Els germans Roca, Brad Pitt, Tom Hanks, Leo Messi, Pau Gasol o Marc Márquez en són alguns.

Juguem!

Petits i grans us ho passareu de por quan es trobeu amb el Frankie, un petit Frankenstein que farà l'impossible per seguir els vostres moviments, o quan us endinseu per un passadís que va variant la seva configuració a mesura que us aneu movent, una experiència que enganya els sentits i que farà que passeu una estona molt divertida. Ara bé, prepareu-vos a passar por de debò quan arribeu al Passatge del Terror! Ninots diabòlics, assassins en sèrie o malvats pallassos estan disposats a fer que els vostres pitjors malsons es facin realitat. Una prova de foc que us prepararà per a l'arribada a un castell medieval on haureu d'evitar que un impressionant drac us atrapi i on ferotges guerrers intentaran derrotar-vos. Comença la batalla!

La saga de 'Star Wars' també té el seu espai.

Un viatge intens que haureu de superar en família i que us conduirà a la sala on el bé i el mal es manifesten en la forma de personatges cèlebres com Gandhi o Hitler, tot un contrast que pot ser una bona excusa per parlar de valors amb la canalla. I, feta aquesta reflexió, canviareu la terra pel mar per iniciar un viatge al fons del mar amb l'icònic batiscaf del museu –des d'on podreu observar una impressionant lluita entre monstres marins– i un viatge en submarí des d'on podreu comprovar com el mar està patint per culpa de l'acció humana.

I per cloure aquest viatge tan especial, l'última parada us portarà a descobrir l'Univers. A través d'un recorregut espacial podreu observar la Terra de lluny i interactuar amb uns panells tàctils per veure com es formen les tempestes, com és l'interior d'un huracà o com es veu des de lluny un gran incendi. Preparats per a l'aventura? Doncs reserveu ja les vostres entrades aquí.

I per acabar, entreu al Bosc de les Fades!

La millor manera de tancar una visita al nou Museu de Cera és passar pel Bosc de les Fades, on us podreu recuperar de totes les emocions viscudes i aprofitar-ho per compartir el munt de fotos que segur que haureu fet mentre preneu alguna cosa. Es tracta d'un bar restaurant molt especial on, envoltats d'arbres, fades, nimfes i altres criatures fantàstiques, podeu gaudir d'un refrigeri sota un sostre ple d'estrelles.

stats