Criatures 07/12/2011

Peixos que volen sense ales...

1 min

Avui us proposo un taller molt senzill. Molt. Torna a ser una d'aquelles coses que són genials de tant senzilles que són. Es tracta d'un "Peix volador".Un cop acabat veureu que li diem volador perquè en llançar-lo a l'aire sembla que voli com les llavors dels arbres (com de l'auró per exemple). Per fer-lo només us cal una tira de paper (2cm x 20cm aprox), unes tisores, colors i enganxines (gomets).

1- Agafeu la tira i feu-li un tall a una punta en perpendicular a un costat llarg. Feu el mateix a l'altre punta del full. 2- Passeu els dos talls un per dins de l'altre com si fos un encaix. Ja teniu el peix fet!

La decoració és més fàcil fer-la abans que muntar-lo, però marcar els ulls del peix va millor fer-ho un cop muntat. Com que és molt senzill de fer, podeu muntar i desmuntar tants cops com volgueu per a que us quedi "genial". Per jugar-hi, només cal llençar-lo amunt i deixar que caigui. Podeu enfilar-vos en una cadira i intentar fer punteria a una diana a terra...o lligar-hi un cordill i córrer amut i avall fent que giri ben de pressa! Nota: les il·lustracions són de La marietta per a uns tallers de Jocs al Segon

stats