Algunes propostes

Aplis amb rerefons educatiu

Contes interactius

AucaDigital és una editorial especialitzada en contes infantils interactius per a iPads que acompanyen el nen durant el seu procés d’aprenentatge de la lectura. La revista AppleWeblog els ha reconegut com una de les millors aplis de la seva especialitat. El seu últim conte és Ferotge i Miolet, per a nens de 5 a 7 anys. Més informació: www.aucadigital.com.

Implicació domèstica

Family Team és una aplicació multimèdia que permet implicar els nens en les tasques de la llar. Totes les activitats domèstiques es converteixen en missions per a tots els membres de la família, que poden anar acumulant punts i premis. Potencia l’adquisició d’hàbits com l’ordre, la responsabilitat i l’autocontrol. Més informació: http://familyteamapp.com/.

Aprendre i entretenir-se

Kids Planet Discovery és la primera aplicació de La Factoria. Proposa activitats perquè els nens i les famílies explorin les nostres cultures, continents, animals, música, etc. Ha estat seleccionada per Apple dintre de la categoria de millors aplicacions per a l’escola d’ensenyament primari. Més informació: http://www.lafactoria.eu/.

Fes la teva apli

MakerPF és un producte innovador que permet a petits i adults crear, desenvolupar i publicar de manera ràpida i fàcil contingut digital educatiu interactiu sense necessitat de suport tècnic o de programació. Més informació: http://www.lafactoria.eu/.