Algunes propostes per a l’estiu

“Encerta l’estiu - Un estiu per a tothom!” Fundació Catalana de l’Esplai

La campanya de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) porta per nom “Encerta l’estiu - Un estiu per a tothom”, i presenta com a novetat principal les colònies de dansa, anglès i natura. Una altra novetat és el camp de treball De cara a Tramuntana, al cap de Creus, per recuperar els camins del parc natural a més de mantenir els murs tradicionals de pedra seca.

La Fundació Catalana de l’Esplai també organitza casals d’estiu temàtics, entre els quals destaca el de ciència i tecnologia.

Totes les activitats organitzades es poden autofinançar per recuperar-ne el 100% del cost gràcies a la venda de números de la Rifa de l’Estiu, que la mateixa Fundació organitza.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web Estiu.fundesplai.org o bé trucar al número de telèfon 902 10 40 30.

“Vacances per créixer”

Fundació Pere Tarrés

Les novetats seran Les meves primeres colònies, destinades a criatures de 4 i 5 anys, de 3 dies, i que tindran com a centre d’interès els pirates. A la pàgina web de la Fundació hi trobareu tota la informació: www.peretarres.org

Per als amants de la robòtica i de l’hípica, la Fundació Pere Tarrés ofereix unes colònies específiques. Les primeres combinen tallers pràctics al matí i lleure a la tarda. Les segones tenen com a objectiu aprendre a muntar a cavall i aprendre a cuidar l’animal, i entendre la relació estreta que s’estableix entre l’animal i les persones que s’encarreguen de cuidar-lo.

Per a adolescents de 13 a 17 anys proposen Menorca en bicicleta. Amb excursions diàries a les cales pròximes al campament de Biniparratx, visites als nombrosos monuments arqueològics que hi ha a l’illa i una visita a les cales del nord i el Parc Natural de s’Albufera.