A.F.

Tres propostes per fer cultura a l'agost

El Poble Espanyol, la Filmoteca de Catalunya i el MNAT programen activitats per al mes d'agost

Arriba Rock en Família al Poble Espanyol / ARIADNA CREUS Zoom
Voleu anar fent plans per al mes d'agost? Aquí teniu tres propostes que potser hi encaixen.

Activitats familiars al MNAT

El Museu Nacional d'Arqueologia de Tarragona no s'oblida de les famílies durant el mes d'agost i ha programat diverses activitats. La primera és 'Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la'. Un estiu més, cada dissabte d'agost (19.30 h) Caius i Faustina obren la seva vil·la al capvespre per poder gaudir d'una visita teatralitzada a la vil·la romana dels Munts. Gaudiu del privilegi de conèixer el dia a dia d'unes de les persones més poderoses de Tàrraco i degusteu un aperitiu de vi amb mel i de suc de fruites a l'ombra dels seus jardins. Venda d'entrades aquí.
D'altra banda, els dimecres d'agost podeu participar en el taller familiar 'Vacances a Tàrraco', que proposa a grans i petits convertir-se en exploradors en l'exposició de síntesi TARRACO/MNAT, ubicada al Tinglado 4 del port de Tarragona, on veureu com era la vida a la ciutat de Tàrraco en època romana. Podreu visitar els monuments, les botigues i passar una estona al circ, entre altres sorpreses. D'11 a 12.30h. Venda d'entrades aquí.

Caius i Faustina us conviden a conèixer la seva Vil·la Zoom

Caius i Faustina us conviden a conèixer la seva Vil·la / MNAT

Cinema familiar a la Filmoteca

Durant tot el mes d'agost, la Filmoteca de Catalunya continua amb les seves sessions de cinema per a tots els públics. Les propostes són:

  • Dissabte 3 i diumenge 4 (17h), a la Sala Laya, hi podreu veure 'Vaixells al rescat!', recomanada a partir de 4 anys. S'acosta una gran tempesta i l'Elies rep una trucada d'emergència de la ciutat veïna, Big Harbor, en què li demanen que salvi un vaixell que té problemes a la cova del Forat Negre.
  • Dissabte 10 i diumenge 11 (17h), a la Sala Laya, es projectarà 'La sirenita', recomanada a partir de 7 anys. Disney adapta el conte homònim de Hans Christian Andersen. L'Ariel és una sireneta que s'enamora d'un príncep de la terra i que farà tot el que calgui per poder estar amb ell, tot i que també s'haurà d'enfrontar a la malvada bruixa del mar. 
  • Dissabte 17 i diumenge 18 (17h), a la Sala Laya, la proposta és 'Paddington', film recomanat a partir de 4 anys. En Paddington és un ós de la selva peruana que arriba a Londres, on és adoptat per una família amb diners. Adaptació del clàssic de la literatura infantil escrit el 1958 per l'anglès Michael Bond.
  • Dissabte 24 i diumenge 25 (17h), a la Sala Laya, hi podreu veure 'Paddington 2', pel·lícula recomanada a partir de 4 anys. Una segona oportunitat per retrobar-se amb aquest ós tan entranyable. La tieta d'en Paddington fa 100 anys i el popular ós haurà de treballar per regalar-li un meravellós llibre 'pop-up' de la botiga d'antiguitats.
  • Dissabte 31, a la Sala Laya, la proposta és 'Leo da Vinci: Missió Monna Lisa', recomanada a partir de 7 anys. Leo da Vinci, un jove pintor i inventor amb moltes idees al cap, s'enamora bojament de Monna Lisa, una noia que un dia perd casa seva a causa d'un incendi. Disposat a ajudar-la, a en Leo se li acut una aventura boja i emocionant que podria arreglar la seva situació.
Leo Da Vinci, missió Monna Lisa Zoom

Leo Da Vinci, missió Monna Lisa / Filmoteca Cat

Rock en Família al Poble Espanyol

El dissabte 10 d'agost, al Poble Espanyol, petits i grans estan citats a un concert molt especial que es proposa fer-los vibrar amb el directe de les millors bandes d'homenatge de tres grans clàssics de la història del rock. Els conegudíssims hits d'AC/DC, Led Zeppelin i Guns N'Roses sonaran –amb un volum adequat per als més petits– i faran ballar tota la família a partir de les vuit del vespre.
El concert Rock en Família serà l'únic que es farà dins les Nits d'Estiu al Poble Espanyol, un cicle integrat per més de 30 propostes culturals i d'oci relacionades amb la música, l'humor, el cinema i la màgia, tot a l'aire lliure. Més informació i venda d'entrades aquí