A.F.

5 propostes per al cap de setmana

Propostes culturals i de lleure per gaudir del cap de setmana en família

5 propostes per al cap de setmana / AQUAREL·LA RUN Zoom

Ha començat el curs i a poc a poc es va reprenent també l'activitat cultural i d'oci enfocada a les famílies. Aquí teniu algunes propostes que s'han organitzat per a aquest cap de setmana.

Cursa solidària a Girona

Demà dissabte, a les 18 h, davant del Pavelló de Fontajau i recorrent el parc de la Devesa, se celebrarà l'Aquarel·la Run, una cursa de colors benèfica, no competitiva i festiva. És una carrera oberta a tots els públics i apte per a totes les edats, on es barrejarà la pols de colors, la diversió i la música. Un circuit de 2,5 km que tindrà diversos punts de llançament de colors i de música. Quan finalitzi la cursa hi haurà avituallament, a més d’una festa final a càrrec d’un DJ i sorteig de regals entre tots els participants. Tots els beneficis de la cursa aniran destinats a l’AECC-Catalunya Contra el Càncer per la lluita contra el càncer i la investigació d’aquesta malaltia.

Aquarel·la Run a Girona Zoom

Aquarel·la Run a Girona

El Jove Teatre Regina obre temporada

Aquest cap de setmana, el Jove Teatre Regina estrena la seva temporada de teatre familiar amb 'El llibre de la selva', a càrrec de la Companyia La Trepa. Aquesta adaptació d''El llibre de la selva' s’apropa a l’original de Kipling i s’allunya de la versió de Disney, per tant, és molt més fidel a l’original. Les situacions i el conflicte són reflex directe del que es narra al llibre: el procés d’aprenentatge i maduració d’un nen. Evidentment, seguint amb l’estil característic de la Companyia, n’han fet un musical amb músiques de Ferran González, col·laborador habitual de la casa. Tots podrem gaudir amb les aventures d’en Mowgli, la Bagheera i del Baloo, tremolar davant el feréstec Shere-Khan, deixar-nos hipnotitzar per Kaa, la serp pitó, o entendrir-nos amb Messua, la mare que retroba el fill perdut a la selva.

El llibre de la selva Zoom

El llibre de la selva / Aitor Rodero

Cinema del Brasil

Del 14 al 17 del desembre se celebra la 4a Mostra de Cinema Dia de Brasil, que té lloc als Cinemes Girona i projecta cinc films representatius de la millor producció cinematogràfica brasilera actual. La mostra acosta aquest any cinc pel·lícules produïdes recentment al país, com ara 'Jonas e o Circo Sem Lona', de Paula Gomes, un documental que ha recorregut festivals i ha captivat el públic familiar. Es projectarà diumenge a les 12 h.

"Jonas e o circo sem lona" Zoom

"Jonas e o circo sem lona" / LaCosta

Taral·la, la música és protagonista

Taral·la és una fira destinada a donar informació i formació sobre la música i la seva rellevància com a element educatiu. Els objectius de la trobada són: donar valor a la música com a eina i estratègia educativa; compartir, aprendre i gaudir de les possibilitats educatives de la música; entendre la música com a part essencial de l’educació, i oferir recursos per al treball interdisciplinari amb música i per a l’educació musical. Els destinataris de la fira són principalment docents i estudiants d’educació infantil i primària, mestres i professors de música, musicoterapeutes i altres professionals i estudiants interessats en l’àmbit de l’educació i la música, així com qualsevol altra persona que vulgui gaudir d’aquesta experiència. Però Taral·la obre les portes a les famílies i els infants de 0 -10 anys, així com a nens/es amb necessitats educatives especials (NEE), amb el propòsit d’implicar pares i infants en els beneficis d’educar amb música. La cita és a Granollers, i aquí podeu consultar la programació prevista.

Fira Taral·la a Granollers Zoom

Fira Taral·la a Granollers

L'hora del conte solidari

Aquest diumenge la periodista i escriptora Elisenda Roca serà la protagonista d'una nova edició de l'hora del conte solidari que organitza el restaurant Els 4 Gats. L'acte començarà a les 10.30 h i tindrà una durada d'unes dues hores, on els assistents també podran tastar orxata amb fartons. Els 5 € de l'entrada es destinaran íntegrament a la Fundació Comtal de Barcelona, que lluita perquè els joves en situació de vulnerabilitat puguin tenir oportunitats de futur. A banda, podeu aprofitar per veure l'exposició de fotografies de Víctor Encinas que ocupa aquest mateix espai.

L'hora del conte solidari Zoom

L'hora del conte solidari