A.F.

9 propostes per al cap de setmana

Aquí trobareu algunes propostes per gaudir en família del cap de setmana

Pepa Plana estarà al Festival Trapezi Zoom

Si encara no heu fet plans per a aquest cap de setmana, aquí teniu algunes idees perquè en gaudiu amb la canalla.

Festival Trapezi a Reus

Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, fins diumenge omple de circ places, carreres i equipaments de Reus. Un total de 39 companyies mostraran els seus espectacles a la capital del Baix Camp que, durant quatre dies, serà l'aparador del millor circ nacional i internacional a Catalunya. A més, al llarg de la Fira s'habilitarà a Cal Massó el Trape-xic, l'espai per a infants de 0 a 5 anys a càrrec de Circ de les Mussaranyes amb 'Bótes'.

Fira Trapezi a Reus Zoom

Fira Trapezi a Reus

Torna el REC a Igualada

Està en marxa una nova edició del REC, que un any més ha pensat en les famílies i els més petits. Compten amb dos escenaris. Al primer hi pujaran grups com El hombre trankilo, Nuu, Cataplàusia, Q-sticks, Dabeat, Nasty Walkers o Shadow Sessions, entre d’altres. En l’escenari Rec hi veurem grups com Marina Herlop, Tricústics, Mamut Band, U&I, Adriana Muntané o Sergi Estella. També podrem gaudir d’un concert de la Beth a l’espai RecKids. Les sessions de DJ a l’escenari Estrella Damm, tallers infantils i les activitats culturals, com les presentacions dels llibres 'La Mariona i els seus monstres', de l’il·lustrador Oriol Malet, el llibre sobre gastronomia 'Food trucks: cocina sobre ruedas', de la periodista Rosanna Carceller, o el nou llibre de Lola Vendetta, 'Más vale Lola que mal acompañada', arrodoneixen una agenda completa. Totes les propostes són gratuïtes.

cartell Rec.015 Zoom

cartell Rec.015

Festa Pallasso a la Pedrera

Diumenge se celebra la VI Festa Pallasso! a la Pedrera. Tota una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies podreu trobar en diferents espais de la Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura i moltes altres activitats. Enguany compten amb Teatre Mòbil, Sabanni, Anna Confetti, Cia. Activijoc, Cia. Red Button, Pepsicolen i molts altres que us acompanyaran durant tota la jornada, d’11.00 a 19.00 h.

Festa Pallasso a La Pedrera Zoom

Festa Pallasso a La Pedrera

Neda per un Somni

Aquest dissabte, 13 de maig, se celebra la 8a edició de la festa Neda per un Somni, una jornada solidària amb l'Hospital de Sant Joan de Déu en què tota la recaptació aconseguida es destinarà íntegrament a un projecte de l'hospital. Aquest any, amb els diners recaptats es col·laborarà en el finançament de la construcció de l'SJD Pediatric Cancer Center. La festa serà de 9.00 a 15.00 h i constarà de diferents activitats entre les quals serà la principal les quatre hores de natació. L'entrada és totalment gratuïta i, com cada any, la recaptació s'obtindrà a partir dels donatius, les consumicions i la participació en alguna de les activitats. La cita és a l'Escola Garbí Pere Vergés d'Esplugues.

Neda per un somni Zoom

Neda per un somni

Estrena musical al Teatre Gaudí

El Teatre Gaudí estrena aquest cap de setmana 'Singing Talent Show', el musical familiar on les princeses, els prínceps i el malvats dels contes es tornen a trobar per cantar. Tots els herois dels contes (prínceps, princeses, malvats i personatges del contes i dibuixos animats) participen en un concurs de talent cantant les seves cançons per guanyar el premi del concurs: participar en una nova gran producció de dibuixos animats. En aquest espectacle familiar no només us retrobareu amb els personatges i les cançons més conegudes de les pel·lícules, sinó que també coneixereu aquests personatges d'una manera especial. Una nova manera de reviure els clàssics musicals infantils amb una posada en escena divertida i actual.

Singing Talent Show al Teatre Gaudí Zoom

Singing Talent Show al Teatre Gaudí

Contes al Museu Etnològic

Diumenge al matí, nova sessió de les activitats familiars que programa el Museu Etnològic de Barcelona, amb la sessió de contes 'Tast de mar: el pescador i la narradora', una trobada ben especial entre un pescador i una narradora que ens explicaran històries dels peixos i la mar. Oficis i mites, històries de mar i de feinejar a la barca. Coneixereu de primera mà els diferents objectes que componen l’àmbit de la barca a l'exposició permanent del Museu Etnològic, i també contes relatius als nostres mars, reals i imaginaris. A càrrec d’Assumpta Mercader. A les 12.00 h. A partir de 5 anys.

Tast de Mar al MEB Zoom

Tast de Mar al MEB

Educar AvuixDemà

La fundació educativa FEDAC organitza demà dissabte, 13 de maig, a l'auditori del CaixaForum de Barcelona, de 10.30 a 14.00 h, l'acte #avuixdemà: Entorn. Aquesta serà la quinta i última de les sessions de l'Any Congressual FEDAC, a través del qual presenta i impulsa el seu nou projecte educatiu #avuixdemà. L'acte consistirà en tres ponències principals, de la mà d'Anna Manso, Ester Bonal i Dani Gómez-Olivé, que donaran pas a un col·loqui entre els conferenciants i el públic.

Educar avuixdemà Zoom

Educar avuixdemà

Cita amb les titelles a Gavà

El Festival Internacional de Titelles de Gavà té a punt la seva 27a edició. Enguany, es representaran 31 funcions de companyies vingudes de diferents punts del planeta com Itàlia o França. Aquesta 27a edició s’enceta avui divendres amb la conferència inaugural a la Espai Escènic Maragall amb el títol 'Educació en valors i creativitat. El viatge de l’infant i el jove a través de la formació en valors i l’experiència artística'. Representacions des d'escenaris diferents, conjuntament amb exposicions, tallers i un mercat artesanal, encomanen l'ambient màgic i festiu de les titelles a un nombrós públic de totes les edats.

Festiva Titelles a Gavà Zoom

Festiva Titelles a Gavà

Scratch Day a la UOC

La UOC ensenyarà a programar de manera lúdica infants d’entre 8 i 12 anys a Terrassa, Salt i Màlaga. 'Tothom pot programar' és el lema de l’Scratch, un mètode per ensenyar programació als nens. Les activitats seran a càrrec de professors voluntaris del projecte Inventa dels estudis d’informàtica, multimèdia i telecomunicació que aquest dissabte, 13 de maig, seran a les seus de la Universitat de Terrassa i Salt. Els infants, acompanyats pels pares, mares o tutors, podreu conèixer l’entorn de programació Scratch a partir de diferents dinàmiques de grup i jocs.

Scratch Day a la UOC Zoom

Scratch Day a la UOC