A.F.

El Meu Primer Festival celebra la seva 10a edició

El Meu Primer Festival compleix 10 anys i ho celebren amb un nou premi 

El Meu Primer Festival celebra la seva 10a edició / EMPF Zoom

Tot a punt per a la 10a edició d’El Meu Primer Festival, la cita anual dels petits cinèfils d’arreu de Catalunya. Enguany serà una edició encara més especial, perquè estan d’aniversari i volen celebrar els seus 10 anys amb un nou premi. Estrenen la competició internacional de llargmetratges, secció que se suma a les tres competicions internacionals de curts que són la marca de la casa. 

De l’11 al 26 de novembre, els nens i nenes entre 2 i 12 anys podran gaudir, a través de les pantalles d’El Meu Primer Festival, d’històries de superació personal, respecte, esperança, solidaritat, humor, aventures, màgia i amor. Noranta-cinc pel·lícules de vint-i-nou països que faran que grans i petits s’emocionin. Quatre preestrenes, dos cine-concerts, nou sessions de curts, tres tallers familiars de creació cinematogràfica i quatre cineastes internacionals convidats faran d’aquests deu anys una edició memorable. 

El Meu Primer Festival celebra la seva 10a edició Zoom

El Meu Primer Festival celebra la seva 10a edició / EMPF

Diferents tècniques cinematogràfiques i una gran diversitat temàtica faran difícil la decisió del jurat del festival, que, un any més, seran els nens i nenes que vagin a El Meu Primer Festival. Els seus vots determinaran els premis del públic. Hauran de triar només tres dels 33 curts que competeixen i un dels quatre llargmetratges. Entre les propostes, la delirant i superdivertida 'El malvado zorro feroz', 'La revolta dels contes' del Roald Dahl, el musical en 'stop motion' 'El bosc d’Haquivaqui' o la increïble fugida d’'Una bossa de bales?'. També es podrà ballar i riure amb 'Cine-espectacle: Petits tresors de butxaca', amb música i doblatge en directe de set curts animats contemporanis, o meravellar-se amb l’animació pionera de Lotte Reiniger al 'Cine-concert: Les aventures del príncep Achmed' de la cloenda. 

Seus del Festival

Cines Verdi - Carrer de Verdi, 32  - Barcelona

Cines Verdi Park - Carrer de Torrijos, 49 - Barcelona

Filmoteca de Catalunya - Plaça de Salvador Seguí, 1 - Barcelona

Bosque Multicines - Rambla del Prat, 16 - Barcelona

Cinemes Girona - Carrer de Girona, 175 - Barcelona

Institut Francès de Barcelona - Carrer Moià, 8 - Barcelona

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) - Carrer de Montalegre, 5 - Barcelona

Auditori de Sant Martí de Provençals - Plaça Angeleta Ferrer, 2 - Barcelona

Venda d’entrades 

Venda anticipada d’entrades al web del festival i a les taquilles de les sales abans de l’inici de la sessió. El preu de les entrades varia en funció de la seu. Consulteu el web per ampliar la informació: elmeuprimerfestival.com