ARA

Un estiu per a tots a Vall de Núria!

La Vall de Núria s'erigeix com un fantàstic destí de turisme familiar

Un estiu per tots a Vall de Núria! / VDN Zoom

L'estació de muntanya Vall de Núria, d'una gran riquesa natural i paisatgística i situada als Pirineus, en concret el terme municipal de Queralbs, s’eleva amb cims de gairebé 3.000 metres, des d’on multitud de fonts i torrents broten  a causa del desglaç.

A més del seu gran atractiu com estació d’esquí a causa de la seva perfecta ubicació, a l’estiu, la Vall de Núria també es presenta com un paratge ideal pels amants de la muntanya i les activitats a l’aire lliure.

Plans per a tota la família

Tant si aneu amb amics, com en família o teniu diversos interessos, Vall de Núria us ofereix una àmplia gamma d’activitats perquè us ho passeu molt bé en les seves instal·lacions.

Els amants de l’esport i l’aventura podràn fer tir amb arc, realitzar diverses rutes de senderisme, visites guiades, circuits d’orientació, fer rutes  a cavall o realitzar la cursa virtual.

Senderisme en família per la Vall de Núria Zoom

Senderisme en família per la Vall de Núria / VdN

Si voleu gaudir del paisatge i la cultura, podeu fer tranquil·les passejades en barca pel preciós llac o visitar les exposicions.

Els més petits de la casa gaudiran sense parar realitzant tot tipus d’activitats dedicades a ells: Casals d’equitació, passejads en poni, visites a la granja i jugar al parc lúdic i al cau de la marmota llocs que sens dubte els encantaran!

Rutes a cavall per la Vall de Núria Zoom

Rutes a cavall per la Vall de Núria / VdN

Al Parc lúdic  podran conduir karts i patinets, llençar-se als llits elàstics, les tirolines i el tubbing, provar les cintes transportadores, els jocs d’equilibri, la piscina sensorial, l’slack line o el rocòdrom; mentre que al cau de la marmota podran fer diversos tallers i activitats en companyia d’altres nens, com excursions, tallers de natura, mites i llegendes, contes, màscares i disfresses, plàstica o papiroflèxia, entre altres. 

Activitats i tallers per als més petits Zoom

Activitats i tallers per als més petits / VdN

Fins i tot els peluts de la casa hi són convidats! Vall de Núria s’ha reinventat com espai petfriendly, adaptant i oferint espais i activitats perquè pugueu gaudir també amb ells.   

Els gossos són benvinguts a la Vall de Núria Zoom

Els gossos són benvinguts a la Vall de Núria / VdN

Gaudiu de les diverses promocions i ofertes!

La Vall de Núria es presenta així com un lloc d’oci per tothom per la qual cosa,a més de les diverses activitats, posa a disposició dels usuaris paquets que s’adaptin a totes les necessitats i gustos.

Un bon exemple per a famílies és l’estada multiactivitats que inclou 2 nits d’allotjament, viatges il·limitats el cremallera, telecabina i accés a una oferta d’activitats. 

El paquet “Al vostre gust” es planteja com una altra opció d’interès si el vostre pla és passar uns dies a la vall. Aquest pack inclou allotjament i viatges d’anada i tornada en cremallera, i per estàncies de més de dues nits també visita guiada i viatges il·limitats.

Si pel contrari, voleu gaudir d’una excursió d’un dia a Vall de Núria també podreu fer-ho gràcies a la selecció de promocions que s’ofereixen i que podeu consultar a la pàgina web.

Finalment, en el cas que el vostre nom sigui Núria o Gil, informar-vos que únicament presentant el vostre DNI podreu gaudir de viatges en cremallera gratis qualsevol dia i gran quantitat de descomptes, tant a aquesta estació com a altres de Turisme i Muntanya d'FGC. Informeu-vos-en aquí!