Cristina Serret

Anem de càmping!

Aquesta setmana s’acaba el curs i comencen les vacances. Ja saps què faràs? Si encara no t’has decidit, pensa que a Catalunya tenim càmpings escampats per tot el país. Avui us donem cinc raons per les quals anar de càmping és una gran idea

Anem de càmping! / MARTA CAYUELA Zoom

Faràs nous amics

Allotjar-se en un càmping és com viure en un poble petit. Els nens i les nenes que hi ha de seguida es fan amics i juguen junts. Tant és d’on vinguis o els anys que tinguis.

Dormiràs en un llit d’aventurer

Als càmpings pots passar la nit en un bungalou, en una autocaravana o en una tenda de campanya. Potser trobes a faltar la comoditat del matalàs de casa, però segur que serà molt més divertit que dormir a la teva habitació.

Let's go gamping!

Gamping is a new trend. It means 'camping in the garden'. Garden + camping = Gamping

No t’avorriràs mai

D’això n’estem segurs. Als càmpings s’hi fan moltes activitats i tallers per als nens i nenes que hi estan allotjats. També pots banyar-te a la piscina o fer rutes a peu o amb bici.

Practicaràs idiomes

Molts viatgers d’altres països s’allotgen en càmpings quan són a casa nostra. Així que segur que podràs sentir parlar altres llengües. Pots aprofitar-ho per practicar l’anglès, el francès, l’italià…

Always in a campsite

Free camping is not permitted in Catalonia

Hi ha molts llocs per escollir

A Catalunya hi ha càmpings per a tots els gustos. A tocar del mar i en alta muntanya, també a l’interior o a prop de grans ciutats. En realitat, la feina és triar-ne un!