ARA

Viu el Nadal amb en Gènius

Les biblioteques de la Diputació de Barcelona ja ho tenen tot a punt perquè petits i grans puguin celebrar el Nadal de la millor manera: jugant, aprenent i llegint!

Viu el Nadal  amb en Gènius / DIBA Zoom

Un any més, amb l’arribada de les festes nadalenques en Gènius i els seus amics, la Valentina, en PlayMe i en Bit, us fan un munt de propostes al portal de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona . Entreu-hi i descobriu quines activitats, manualitats, recomanacions i sorpreses us han preparat perquè no us avorriu gens aquestes vacances que ja s’apropen!

Encara no coneixeu en Gènius? En Gènius és un nen que viu dins d’un llibre amb el seu gos juganer, en PlayMe. Un bon dia, el conte on viuen dins de la biblioteca queda obert al costat d’un ordinador i comencen a sentir sorolls i veuetes que vénen de la pantalla. Per esbrinar qui hi ha darrere d’aquestes veus decideixen fer un encanteri i convertir-se en éssers de debò. De cop i volta entren dins l’ordinador i descobreixen un nou món: una biblioteca infinita, amb llibres, pel·lícules, cançons però també arbres, rius i boscos. Allà hi viuen la superheroïna Valentina, devoradora de llibres, i en Bit, un robot una mica atrotinat però capaç de trobar-ho tot. Una aventura trepidant espera als nostres quatre amics, que hauran de posar ordre a la biblioteca després que hagi quedat tota desendreçada amb l’encanteri. Si voleu descobrir com continua aquesta aventura de tots quatre, entreu a Genius.diba.cat/llamp-magic.

UN MUNT DE PROPOSTES

Aquestes festes a Genius.diba.cat/nadal també hi trobareu:

- Una selecció dels contes nadalencs que trobareu a les biblioteques. Els bibliotecaris seleccionen per a vosaltres els títols més interessants perquè us sigui més fàcil escollir entre tanta varietat.

- El conte d’hivern protagonitzat per en Gènius i els seus amics, una història que us farà passar una mica de fred i una mica de por.

- Jocs i manualitats per passar-ho d’allò més bé durant les vacances escolars.

- Una postal virtual molt especial perquè feliciteu les festes a amics i familiars.

- Un calendari del 2017 perquè no us oblideu de cap data important, i que recorda que la primera cosa que cal fer és escriure la carta als Reis!

- I moltes sorpreses més.

En Gènius, la Valentina, en Bit i en PlayMe us desitgen bones festes!