Aure Farran

El SAT! obre temporada amb dos espectacles per a nadons

Per la Mercè es podran veure dues propostes per a nadons de la companyia La Petita Malumaluga: '30 elefants sota un paraigua' i 'Núvols'.

El SAT! obre temporada amb dos espectacles per a nadons / SAT TEATRE Zoom

El SAT! Teatre aixecarà el teló del teatre familiar per la Mercè, amb dues propostes per a nadons de la companyia La Petita Malumaluga. El dissabte 24 de setembre es podrà veure '30 elefants sota un paraigua' en dues sessions matinals, a les 11 h i a les 12.15 h, i el diumenge 25 'Núvols', a les 11 h, 12.15 h i 17.30 h. Aquests espectacles formen part del cicle Remenuts, que el SAT! ha volgut dedicar aquesta temporada als nens i nenes de 0 a 5 anys, i que es caracteritza per oferir un aforament reduït i amb molta proximitat a l'escena. Dins d'aquest cicle també s'ha programat 'Sensacional', al novembre, i 'L'eruga voladora', al maig.

De l'1 al 16 d'octubre, els dissabtes, diumenges i festius, arriba un clàssic per a nens i nenes a partir de 5 anys: 'El Petit Príncep', de N54 Produccions. Es tracta d'una adaptació fidel al conte original de Saint-Exupéry amb teatre, titelles, ombres i projeccions que es va estrenar al SAT! el 2013 amb gran èxit de públic. Entre les propostes d'aquesta tardor també es podrà veure l'última producció de circ de la companyia Solfasirc, 'Dékoncert', que s'estrena a Barcelona; l'últim espectacle de titelles de Festuc Teatre, el clàssic 'La rateta que escombrava l'escaleta' i l'èxit dels nadals de La Roda Produccions, el musical 'Nit de Reis'.

19

Aquesta temporada s'han programat 19 espectacles de teatre, titelles, dansa, llum negra i teatre musical dirigits a la canalla

A partir del gener cal destacar, entre d'altres, l'estrena al març del nou espectacle de la companyia Teatre al Detall, 'Cap de pardals'. que després de l'èxit de 'L'endrapasomnis' repetiran equip amb la Tresca i la Verdesca, i a l'abril es podrà veure 'En Jan Totlifan', de L'Estaquirot Teatre, estrenat al SAT! fa dues temporades i que ha rebut el Premi FETEN 2016 al millor espectacle de titelles.

A banda del cicle Remenuts, el SAT! continua amb la seva línia de programar regularment espectacles de dansa familiar un diumenge al mes amb doble funció. La primera funció de dansa serà el diumenge 23 d'octubre amb 'Almazuela (sota els llençols)', de Roberto G. Alonso. El 20 de novembre serà el torn de la companyia Larumbe Danza i l'espectacle 'Dins la meva casa infinita'; el 18 de desembre, per commemorar el 15è aniversari de la companyia resident al SAT!, torna la versió que Thomas Noone Dance proposa del conte de Lewis Carrol, 'Alícia'; el 26 de febrer, alguns nens i nenes podran sortir a ballar amb 'LaLolaBalla', de Cia. La Mandarina, i el 26 de març l'escenari s'omplirà de bombolles de tot tipus amb Múcab Dansa i 'Bombolles de paper'.

Ja estan a la venda les entrades de tots els espectacles a www.sat-teatre.cat, així com els abonaments familiars SAT3! -que donen accés a 3 espectacles - i SAT5! -que donen accés a 5 espectacles.