A.F.

Petits Camaleons celebra 5 anys amb un cartell molt ambiciós

Sopa de Cabra, Macaco, Animal, Quimi Portet, Oques Grasses, Gossos i Ramon Mirabet són alguns dels artistes que hi participaran

Petits Camaleons celebra 5 anys Zoom

El cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre torna el festival per a nens i nenes Petits Camaleons, a Sant Cugat del Vallès, la gran trobada musical pensada perquè els nens i nenes puguin gaudir de la música com mai ho han fet i acompanyats dels seus familiars. Petits Camaleons arriba als cinc anys de vida amb el cartell més espectacular dels últims anys. Sopa de Cabra, Macaco, Animal, Quimi Portet, Oques Grasses, Gossos, Ramon Mirabet i Obeses, són alguns grups musicals i artistes que actuaran per als més petits. L'edició d'enguany arriba amb la participació de 46 artistes de referència, 103 concerts i 9 escenaris, un més que en els últims anys, ja que s'incorpora al festival la carpa del Circ de Catalunya.

Segons ha explicat la tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, "volem promocionar la nostra ciutat amb aquest festival i volem reivindicar el Petits Camaleons com el festival familiar de referència de Catalunya". Fortuny ha recordat que "a Sant Cugat la cultura ha de ser accessible a tothom, i per això reservarem un 10% de les entrades perquè les famílies amb més dificultats hi puguin accedir per un preu de 3 euros".

 

10%

Es reservaran un 10% de les entrades per a famílies en risc d'exclusió

El director artístic del festival, Albert Puig, ha assegurat que "aquest cartell és el més espectacular de totes les edicions, pel que fa la diversitat de propostes i de grans noms, cosa que demostra que el Petits Camaleons és un festival més que consolidat, on el gran protagonisme el tenen els nens i nenes i tot està pensat per a ells, perquè puguin gaudir d'una gran diversitat i qualitat musical".

Nou itinerari 

Cada any el festival ha registrat un increment del 20% de públic, per això enguany s'espera que més de 6.000 persones assisteixin al Petits Camelons. En aquesta cinquena edició s'ha creat un nou itinerari (amb un preu de 20 €) que donarà accés a tots els espais, excepte al Teatre-Auditori. Pel que fa a la resta d'entrades i abonaments es mantenen igual per tal d'aconseguir que el festival sigui accessible a tothom. Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a www.tasantcugat.cat i www.petitscamaleons.com, i els abonaments es podran adquirir des del 24 de maig. 

Un any més es repetirà la Gran Festa dels Pares, que se celebrarà el divendres 30 de setembre amb un concert de Sopa de Cabra adreçat al públic en general, on la banda repassarà els temes més clàssics de la seva trajectòria. Les entrades per a aquest concert estan a la venda des de l'1 de juny.

Com ja és tradicional, el festival incorpora també el segell santcugatenc, amb grups i artistes de la ciutat que se sumen a la iniciativa. Enguany hi actuaran Alba Llibre, Veil, Oriol Cors i Syabites. La 5a edició comptarà també amb activitats dedicades exclusivament als nadons, sense oblidar totes les activitats habituals, com les signatures de discos, les rodes de premsa amb ''l'Info K', el concurs Cóndor de nens presentadors i el concurs de nous talents de Cugat.cat. A més, s'encetarà una nova col·laboració amb el CosmoCaixa.