A.F.

El Minipop es queda al passeig de les Palmeres

La 9a edició del festival de música i cultura se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny

El Minipop es queda al passeig de les Palmeres / MINIPOP Zoom

Tot i els dubtes que s'havien generat en l'última edició, el festival Minipop es queda al passeig de les Palmeres de Tarragona i hi celebrarà la seva novena edició del 31 de maig al 2 de juny. Finalment ha prevalgut la voluntat de Rusc Produccions, de l’equip del festival i d’un públic que l’any passat es va expressar omplint la palmera dels desitjos amb missatges a favor de mantenir la ubicació de sempre. 

L’organització d'aquest festival de música i cultura per a tots els públics s’ha mostrat molt satisfeta amb la notícia, ja que el passeig de les Palmeres, on va néixer el Minipop el 2011, és l’emplaçament que encaixa més bé amb la seva aposta per conservar l’essència i continuar sent un festival de petit format, acollidor, sense aglomeracions, diferent, fet de manera artesanal i cuidant tots els detalls.

Els primers abonaments ja són a la venda al preu súper reduït de 8 euros

Coincidint amb la confirmació de la ubicació, s’han posat a la venda els primers abonaments, que es ja es poden adquirir a www.productesdelaterra.cat per només 8 euros. Posteriorment, les entrades es vendran en diferents punts de Tarragona, Reus, Cambrils i Valls a 12 euros, i a taquilla en costaran 15. Com és habitual, els menors de 3 anys podran accedir gratuïtament al festival. 

Cal recordar que l’aforament del Minipop és molt limitat i que l’any passat van quedar fora moltes persones que no havien comprat l’abonament amb antelació. Per primera vegada, les entrades anticipades es van esgotar 15 dies abans del festival i els 200 abonaments reservats per a taquilla van volar en poc més de mitja hora. 

Ben aviat es presentarà oficialment la imatge d’enguany, que està inspirada en l’obra d’una artista contemporània

I mentre ja volen els primers abonaments del Minipop 2019, l’equip continua treballant per tornar a oferir una experiència cultural única que cada any porta noves sorpreses. 

Una de les novetats que s’ha avançat de la novena edició del Minipop és que la imatge i la instal·lació estaran dedicades a l’obra d’una artista contemporània. Amb aquest rerefons, el festival convidarà el públic a descobrir el seu univers, endinsar-se en l’art i fins i tot a reinterpretar-lo. Els detalls de la nova imatge, dissenyada per Eva Jolis, es donaran a conèixer durant el mes de febrer, quan es presentarà oficialment i s’obrirà la convocatòria dels tallers creatius. El cartell musical es farà públic a principis de març. 

Cartell Minipop 2019 Zoom

Cartell Minipop 2019

El Minipop és un festival que no segmenta l’oci per edats i que permet que petits i grans gaudeixin junts de la música i la cultura contemporània. Des que es va crear fa vuit anys, el festival ha crescut en dies i activitats i s’ha convertit en una referència. Justament, fa uns dies, el Minipop va renovar el segell de qualitat europeu EFFE, que reconeix els millors festivals d’Europa.