A.F.

Convocada la tercera edició del premi Colònies i Educació

L'objectiu és potenciar la recerca i el coneixement dels valors pedagògics de les colònies escolars

L'objectiu és potenciar la recerca i el coneixement dels valors pedagògics de les colònies escolars / ACELLEC Zoom

Aquest mes de juliol ha quedat oberta la convocatòria del premi Colònies i Educació, que el 2019 arriba a la tercera edició. L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure (Acellec), l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) i la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya (La Confederació) promouen un guardó que potencia la recerca i el coneixement dels valors pedagògics de les colònies escolars. Les tres organitzacions representen la pràctica totalitat dels propietaris i gestors de les cases de colònies del país. Compten amb el suport de la direcció general de Joventut, que dota el guardó amb un premi de 1.000 euros per a l’alumne guanyador i la difusió del treball en l'àmbit digital, i amb la complicitat de totes les facultats d’educació de les universitats catalanes.

Treball de final de grau

El premi s’adreça als alumnes que el curs 2018-2019 hauran de preparar el treball de final de grau (TFG). Entre els mesos de setembre i octubre hauran de decidir el projecte que presentaran el juny del 2019. En l’actualitat, el jurat del premi està en fase de deliberació de la segona edició de la convocatòria, corresponent a aquest 2018. El veredicte es donarà a conèixer el pròxim mes de novembre en el marc d’un acte públic de reconeixement a l’autor o autora del treball guanyador. La primera edició del guardó, celebrada el 2017, va atorgar el premi a l’exalumna d’educació social de la UB Cristina Naudó, que en l’actualitat s’ha incorporat al món professional.

L’Acellec, l’ACCAC i la Confederació s’adrecen als alumnes que a principis de curs hauran d’escollir el treball de final de grau perquè facin recerca al voltant de les colònies escolars

Les facultats d’Educació (UB), Ciències de l’Educació (UAB), Educació, Traducció i Ciències Humanes (UVic), Educació, Psicologia i Treball Social (UdL), Ciències de l’Educació i la Psicologia (URV), Educació i Psicologia (UdG) i Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport (URL) participen en la iniciativa.

Trobeu tota la informació relativa als premis en aquesta pàgina web.