Aure Farran

Aprendre a fer d'explorador

L'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols organitza dues activitats infantils paral·leles a la nova exposició 'La il·lusió del Far West'

Aprendre a fer d'explorador / ESPAI THYSSEN Zoom

L'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols organitza dues activitats infantils paral·leles a la nova exposició La il·lusió del Far West. La mostra, on es poden veure més d'un centenar d'obres entre pintures, escultures, mapes d'època i objectes antropològics que formen part de l'oest americà, inclou les següents propostes pensades per als més petits:

El quadern de l'explorador: en aquesta activitat els infants es posen a la pell d'un explorador de l'Oest per conèixer els inicis del Far West. Una proposta pedagògica per a nens i nenes que comença a l'inici de l'exposició quan es lliura un quadern a cada nen que participa amb un text explicatiu i unes instruccions sobre el que ha d'anar observant al llarg de l'exposició. Es tracta d'una activitat d'observació que els farà mirar amb detall com vestien els indis, quins estris utilitzaven, com era l'espai geogràfic i el moment històric del seu entorn. Al final de l'exposició trobaran un timeline amb dates i fites històriques relacionades amb la història dels Estats Units i Europa i arribaran a l'espai del taller de l'artista, on es resoldran tots els enigmes plantejats al llarg del recorregut. Finalment, un cop trobades les solucions, se'ls proposarà que completin el quadern de l'explorador incorporant els seus propis dibuixos gràcies a totes les pistes que han anat trobant.

Visites guiades familiars: des del 16 de juliol fins al 10 de setembre, totes les tardes d'agost dels dissabtes a partir de les 18.00 h s'organitzen visites guiades que van dirigides per grans i petits. Per més informació també us podeu descarregar a la pàgina web de l'Espai Thyssen l'apli gratuïta El Lejano Oeste, on l'exposició s'explica al detall pels més petits de casa (4-12 anys).

També s'ha editat una guia didàctica de la mostra, perquè els més menuts de la casa entenguin d'una manera més divertida l'exposició.

L'exposició 'La il·lusió del Far West' es podrà visitar fins al 30 d'octubre.