AURE FARRAN

Què llegim aquesta nit?

Novetats editorials de literatura infantil i juvenil

Què llegim aquesta nit? Zoom

Si sou dels que cada nit compartiu una estona de lectura amb els fills, aquí teniu algunes novetats ben interessants!

L’Àsia al Marroc

CARME CORRETGÉ

LAVUELTAALMUNDO.NET

Un conte inspirat en la filla de l’autora i en els viatges que la família fa per tot el món. Volen que el que la seva filla descobreix en els seus viatges ho comparteixi amb altres nens a través de contes il·lustrats com aquest. Recomanat a partir de 4 anys.

L'Àsia al Marroc Zoom

L'Àsia al Marroc

Germans

ROCIO BONILLA

EDITORIAL ÀNIMALLIBRES

El nou llibre de Rocio Bonilla és una història divertida, tendra i molt original sobre les relacions entre germans. Qui no ha pensat mai en el seu germà o germana com un animal molest que fa la vida molt més complicada? Recomanat a partir de 3 anys.

Germans Zoom

Germans

La Mariona i la Menjanits

JAUME CABRÉ

EDITORIAL ESTRELLA POLAR

El segon àlbum il·lustrat de Jaume Cabré després de l’exitós En Pere i el bosc. Un fantàstic conte, amb protagonistes tan interessants com la Menjanits, acompanyat de les precioses il·lustracions de Romina Martí. Recomanat a partir de 7 anys.

La mariona i la Menjanits Zoom

La mariona i la Menjanits

Em deia Simbad

FRANCISCO CASTRO

TÀNDEM EDICIONS

La novel·la tracta de manera original i divertida la relació entre un noi i el seu avi, que pateix Alzheimer. L’obra es converteix en un recurs valuós per ajudar els infants i adolescents a conèixer aquesta malaltia i les seves conseqüències en la vida familiar.

Em deia Simbad Zoom

Em deia Simbad

Som-hi

INGELA P. ARRHENIUS

EDITORIAL COMBEL

Un àlbum pop-up per a mans petites perquè puguin descobrir els elements marins amb construccions de paper i uns dibuixos de colors vius i amb molta personalitat, propis de la il·lustradora Ingela Arrhenius. Trenta pàgines de diversió i aprenentatge assegurats en un volum amb tapa dura recomanat per a petits lectors a partir de 2 anys.

Som-hi Zoom

Som-hi

En Massagran

JOSEP M. FOLCH I TORRES

EDITORIAL BAMBÚ

Torna un dels personatges clàssics de la literatura infantil i juvenil catalana, amb una nova edició restaurada que incorpora els canvis recents de la nova Gramàtica de la llengua catalana. En aquest volum s’apleguen les dues grans novel·les del personatge creat per Folch i Torres. Recomanat a partir d’11 anys.

En Massagran Zoom

En Massagran

Brujarella

IBAN BARRENETXEA

EDITORIAL THULE

Un dels èxits d’aquesta editorial, que ara reedita amb tapa tova i a tot color. Una divertida història que parla de les coses importants de la vida, com l’amistat, l’amor propi... i els mitjons! I de la venjança. I sobre les granotes! Recomanat a partir de 9 anys.

Brujarella Zoom

Brujarella

Molt adormit, molt despert

SUSANNE STRABER

EDITORIAL JOVENTUT

L’eriçó, la guineu, el ruc, el pelicà i el cocodril estan mooolt adormits. Però la foca està mooolt desperta. Salta del llit perquè necessita fer pipí. Després s’aixeca el cocodril, que s’ha oblidat de rentar-se les dents... Una divertida fugida del llit només pot acabar amb un petó de bona nit. Recomanat a partir de 2 anys.

Molt adormit, molt despert Zoom

Molt adormit, molt despert