Oci a casa 25/08/2021

Què llegim aquesta nit?

Novetats editorials de literatura infantil i juvenil

2 min
Propostes de lectura per a a canalla.
1.
Bitmaxjocs

Copons & Fortuny

Combel Editorial

Bitmaxjocs

Els habitants del Bosc Blau conviden la canalla a endinsar-se en una tria de jocs d’entreteniment: un quadern on trobaran trencaclosques, laberints, mots encreuats i altres reptes que estimulen la percepció visual i espacial, i que fomenten la creativitat i el pensament lògic. I tot això mentre es diverteixen! Inclou un escenari del Bosc Blau i tots els personatges de la sèrie Bitmax&Co, de Jaume Copons i Liliana Fortuny, perquè puguin recrear les vivències i aventures dels llibres. Recomanat a partir de 6 anys.

----------------------------------------------

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'Bitmaxjocs' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

2.
La caseta sota terra. Notícia bomba

Catalina González i Toni Galmés

Editorial B de Blok

La caseta sota terra

Un nou títol de la sèrie La caseta sota terra, amb històries que fomenten la diversitat, l'estima per la natura i l'amor per la família i els amics, tot plegat acompanyat d'unes il·lustracions molt boniques. En aquest nou volum, mentre els veïns de Rocabona es preparen per a la Fira d'Artesans, corre la brama que el Tres Ullals, el senglar més gros i temible de tot Serraflairosa, ha tornat. Seguint les passes del pare, periodista del Notícies de Rocabona, la Tina, en Jep i la Lena funden el seu propi diari, El Full de la Gran Alzina, en el qual entrevisten els veïns artesans sobre els productes que presentaran a la fira. Però els falta un tema estrella. ¿Podria ser el Tres Ullals? Si el trobessin, tindrien una notícia bomba! Recomanat a partir de 7 anys.

3.
El ratolí Pataxof

José Manuel Iglesias i Óscar Pardo

Nandibú - Pagès Editors

El ratolí Pataxof

Una lectura molt interessant! En Pataxof ens ensenya a través de les seves aventures un univers gairebé desconegut en què la valentia, la iniciativa i l’enginy posen de manifest la capacitat del mamífer més petit que hi ha per sobreviure a les situacions més extravagants. Recomanat a partir de 6 anys.

----------------------------------------------

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'El ratolí Pataxof' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

4.
1.000 motius per viure

Pilarín Bayés

La Galera

1.000 motius per viure

Acaba d'arribar a les llibreries el llibre número 1.000 de Pilarín Bayés, 1.000 motius per viure. Un recull de tot allò que ha marcat la seva vida, des del fet més transcendental fins al detall més quotidià. Un llibre regal per a tots els públics: des dels seguidors fidels de la Pilarín que vulguin rememorar la seva infància amb les seves icòniques il·lustracions, fins a petits lectors que puguin entendre el llibre com un original de busca i troba. Recomanat a partir de 3 anys.

------------------------------------------------------

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir '1.000 motius per viure' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

5.
Què t'agradaria ser?

Arianna Papini

Kalandraka Ed.

Què t'agradaria ser?

Hi ha històries que tenen la virtut de transcendir el pas dels anys per la seva capacitat per adaptar-se als temps amb noves mirades literàries i estètiques. Això passa amb aquest conte d’Arianna Papini, traduït per Teresa Duran, en què la protagonista somnia ser un peix, al peix li agradaria ser una òliba, la qual admira les qualitats del cocodril… i així successivament amb altres animals domèstics i salvatges, fins a arribar a un final circular que porta els lectors a una sàvia conclusió: la imaginació ens permet ser allò que vulguem. Recomanat a partir de 5 anys.

------------------------------------------------------

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'Què t'agradaria ser?' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

stats